Κουγιουμτσίδης: Ανετα στα προημιτελικά των 79κ. στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Κώστας Ευθυμιάδης
Κουγιουμτσίδης: Ανετα στα προημιτελικά των 79κ. στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα!

bet365

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης έκανε το δύο στα δύο στο Βελιγράδι και είναι μία ανάσα από τα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος!

Επιβλητική εμφάνιση από τον Γιώργο Κουγιουμτσίδη που έκανε το 2 στα 2 και πέρασε στα προημιτελικά των 79 κιλών της ελευθέρας πάλης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα!
Ο νεαρός πρωταθλητής Ευρώπης μόλις μία ώρα μετά τον αγώνα του για τον πρώτο γύρο, κέρδισε με τεχνική υπεροχή τον Μπουμγκουέ Σέο από τη Νότια Κορέα (12-1) 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα και σε λιγότερο από άλλη μία ώρα (περίπου στις 15:30 ώρα Ελλάδος) θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Ουκρανό Βασίλ Μικαϊλοφ (κέρδισε 7-1 τον Ασίροφ από το Αζερμπαϊτζάν).

O Ελληνας πρωταθλητής ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα και πήρε τους πρώτους δύο πόντους στα πρώτα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια προσπάθησε να διατηρήσει αυτό το προβάδισμα. Το επέκτεινε σε 6-0 στα 3:40, σκορ με το οποίο πήγαν στο τάιμ άουτ. Έφτασε το σκορ στο 10-0 πριν πάρει ένα πόντο ο Νοτιοκορεάτης, όμως με μία ακόμη λαβή 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, πήρε την πρόκριση με τεχνική υπεροχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα