Κουγιουμτσίδης: Ανετα στα προημιτελικά των 79κ. στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Κώστας Ευθυμιάδης
Κουγιουμτσίδης: Ανετα στα προημιτελικά των 79κ. στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα!

bet365

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης έκανε το δύο στα δύο στο Βελιγράδι και είναι μία ανάσα από τα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος!

Επιβλητική εμφάνιση από τον Γιώργο Κουγιουμτσίδη που έκανε το 2 στα 2 και πέρασε στα προημιτελικά των 79 κιλών της ελευθέρας πάλης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα!
Ο νεαρός πρωταθλητής Ευρώπης μόλις μία ώρα μετά τον αγώνα του για τον πρώτο γύρο, κέρδισε με τεχνική υπεροχή τον Μπουμγκουέ Σέο από τη Νότια Κορέα (12-1) 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα και σε λιγότερο από άλλη μία ώρα (περίπου στις 15:30 ώρα Ελλάδος) θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Ουκρανό Βασίλ Μικαϊλοφ (κέρδισε 7-1 τον Ασίροφ από το Αζερμπαϊτζάν).

O Ελληνας πρωταθλητής ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα και πήρε τους πρώτους δύο πόντους στα πρώτα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια προσπάθησε να διατηρήσει αυτό το προβάδισμα. Το επέκτεινε σε 6-0 στα 3:40, σκορ με το οποίο πήγαν στο τάιμ άουτ. Έφτασε το σκορ στο 10-0 πριν πάρει ένα πόντο ο Νοτιοκορεάτης, όμως με μία ακόμη λαβή 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, πήρε την πρόκριση με τεχνική υπεροχή.

 

Τελευταία Νέα