Πρεβολαράκη: Χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου

Newsroom
Πρεβολαράκη: Χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου

bet365

Πιστή στο ραντεβού με τα μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις η Μαρία Πρεβολαράκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης του Βελιγραδίου.

Εντυπωσιακή σε ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού η Μαρία Πρεβολαράκη, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 53κ. στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης το Βελιγραδίου, επικρατώντας με τεχνική υπεροχή (14-4) επί της Λουσία Γιουπέζ Γκουζμάν, από το Εκουαδόρ.

Για την κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια της πάλης είναι το 3ο χάλκινο μετάλλιο σε παγκόσμια πρωταθλήματα, μετά αυτά στην Αλμπέρτα του Καναδά το 2012 (55κ.) και στο Παρίσι το 2017.

Παράλληλα η Μαρία Πρεβολαράκη φθάνει στα τρίοα μετάλλια μέσα στο 2022. Αρχικά η 30χρονη κατέκτησε στη Βουδαπέστη το 4ο ασημένιο μετάλλιό της σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τον Ιούνιο, στο Οράν της Αλγερίας, η Πρεβολαράκη ανακηρύχθηκε «χρυσή» μεσογειονίκης για τρίτη φορά στην καριέρα της.

πρεβαλαρακη

Απέναντι στην 21χρονη Γιεπέζ Γκουζμάν η Πρεβολαράκη αιφνιδιάστηκε στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-0.
Όμως μέτρησε η εμπειρία της και σε 75 περίπου δευτερόλεπτα τελείωσε τον αγώνα. Στην πρώτη ευκαιρία «κλείδωσε» την Γκουζμάν και με συνεχόμενους πόντους έφθασε στο 14-4 και στο χάλκινο μετάλλιο.

 

Τελευταία Νέα