Πρεβολαράκη: Σπουδαία εμφάνιση και πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου!

Κώστας Ευθυμιάδης
Πρεβολαράκη: Σπουδαία εμφάνιση και πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου!

bet365

Αλλη μία μεγάλη νίκη για την Μαρία Πρεβολαράκη που επικράτησε με 7-5 της Κουβανής Aβιλά και είναι μία νίκη μακριά από το τρίτο της μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Η Μαρία Πρεβολαράκη είναι στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πάλης και το απόγευμα θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει το τρίτο της μετάλλιο στον θεσμό!

Μετά την άνετη επικράτησή της επί της Ισπανίδας Φλόρες, η Πρεβολαράκη είχε σαφώς πιο δύσκολο έργο απέναντι στην Λάουρα Χέριν Aβιλά, στα προημιτελικά, όμως κατάφερε να κάμψει την Κουβανή.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε πρώτη σημείο και με μία λαβή έφτασε να έχει προβάδισμα με 3-0, σκορ που κράτησε μετά το πρώτο τρίλεπτο. Η Aβιλά ήταν αναγκασμένη να επιτεθεί και κατάφερε να μειώσει γρήγορα σε 3-2. Ομως η Πρεβολαράκη απάντησε άμεσα και 1:10 πριν το τέλος του αγώνα προηγήθηκε με 7-2. Η Aβιλά μείωσε στα 0:42 σε 7-4, με την Μαρία από θέση άμυνας να προσπαθεί να αντισταθεί ώστε να κυλήσει ο χρόνος. Τα κατάφερε τελικά και πήρε την πρόκριση με σκορ 7-5.

Επόμενη αντίπαλη στα ημιτελικά (σήμερα, 13/9 γύρω στις 18:30 ώρα Ελλάδος), η Αμερικανίδα Ντόμινικ Ολίβια Πάρις, η οποία κέρδισε με τεχνική υπεροχή (10-0) την Γκούζμαν από το Εκουαδόρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα