Πρεβολαράκη: Η μεγάλη σταρ της ελληνικής πάλης υποδέχθηκε τη Μαρία Λουίζα Γκίκα

Newsroom
Πρεβολαράκη: Η μεγάλη σταρ της ελληνικής πάλης υποδέχθηκε τη Μαρία Λουίζα Γκίκα

bet365

Η Μαρία Λουίζα Βρυώνη επέστρεψε στην Αθήνα με το χρυσό μετάλλιο από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης Κ15 του Ζάγκρεμπ και στο «Ελ. Βενιζέλος» την υποδέχθηκε η μεγάλη κυρία του αθλήματος, Μαρία Πρεβολαράκη.

Η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια της πάλης, η Μαρία Πρεβολαράκη υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το ανατέλλων αστέρι της γυναικείας πάλης.

Η μικροσκοπική, αλλά θαυματουργή Μαρία Λουίζα Βρυώνη επέστρεψε στην Αθήνα φορώντας το χρυσό μετάλλιο από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ15 του Ζάγκερμπ. Η 14χρονη έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία των 39 κιλών, δείχνοντας δείγματα από το τεράστιο ταλέντο της.

maria louiza vrioni


Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έφτασε συνοδευόμενη από τον ομοσπονδιακό τεχνικό και προπονητή της Πρεβολαράκη, Μόησεν Παριγέι και φυσικά δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που και αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλείνει με ένα μετάλλιο για την γυναικεία ομάδα και μάλιστα χρυσό με την Μαρία Λουίζα Γκίκα που δείχνει να έχει ένα λαμπρό μέλλον στο άθλημα», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Παριγέι και πρόσθεσε: «Είχαμε μια 5η θέση με την Καράγιαννη και πολύ καλές εμφανίσεις και από τα υπόλοιπα κορίτσια με αποτέλεσμα να καταλάβουμε και την 6η θέση ως χώρα στην γυναικεία ομάδα σε σύνολο 22 χωρών σε αυτό το ευρωπαϊκό. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να έχουμε ανάλογα και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον».

 

Τελευταία Νέα