Κουγιουμτσίδης: Μέτρησε δυνάμεις στην Τυνησία

Newsroom
Κουγιουμτσίδης: Μέτρησε δυνάμεις στην Τυνησία

bet365

Σε βαθμολογούμενο τουρνουά της παγκόσμιας ομοσπονδίας πάλης στην Τυνησία αγωνίστηκε ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης, μετρώντας δυνάμεις εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος του Σεπτεμβρίου.

Tην ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις του είχε ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης αγωνίστηκε στο «Ζουαϊέρ Σγκαϊέρ» της Τυνησίας, που ήταν η τελευταία στάση των βαθμολογούμενων τουρνουά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο και στο οποίο οι οκτώ πρώτοι κάθε κατηγορίας θα έχουν πιο ευνοϊκή κλήρωση σύμφωνα με το νέο φορμάτ διεξαγωγής, ο Κουγιουμτσίδης μέτρησε τις δυνάμεις, την αγωνιστική του ετοιμότητα και κέρδισε εμπειρίες.

Το Νο. 2 της βαθμολογίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στα 79 κιλά της Ελευθέρας αντιμετώπισε τον 27χρονο Αμερικανό Τσάντλερ Σέιν Μαρστέλερ, τον 21χρονο Ιρανό Μοχαμάντ Ασγκάρ Νοχοντιλαρίμι και τον 24χρονο Ιρανό Αλί Μπαχτιάρ Σαβαντκουί παίρνοντας μία πρώτη γεύση από τους αντιπάλους του εκτός Ευρώπης.

Παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης είχε την ευκαιρία να αποφορτιστεί από τις σκληρές προπονήσεις και να βρει ισχυρότερο κίνητρο εν όψει της σπουδαίας και πολύ ενδιαφέρουσας συνέχειας στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.


 

Τελευταία Νέα