Πάλη: «Χάλκινη» η Μπάρμπα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κορασίδων

Newsroom
Πάλη: «Χάλκινη» η Μπάρμπα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κορασίδων

bet365

Με ένα ελληνικό μετάλλιο ολοκληρώθηκαν τα αγωνίσματα των κορασίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης, καθώς η Νικολέτα Μπάρμπα κατέκτησε το χάλκινο.

Η Νικολέτα Μπάρμπα σαν… ταύρος σε υαλοπωλείο χρειάστηκε μόλις 44 δευτερόλεπτα για να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Έμα Κάρι και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης κορασίδων!

Ο 17χρονη αθλήτρια τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες την Ιταλίδα αντίπαλό της, επικρατώντας με τεχνική υπεροχή, όπως είχε κάνει και στον προηγούμενο γύρο των ρεπεσάζ (εκεί χρειάστηκε 31 δευτερόλεπτα) απέναντι στην Γαλλίδα Αμπρέ Μαργκό Μπουζιγιάρ.

Το ίδιο είχε κάνει και στα προημιτελικά κόντρα στην Βουλγάρα Στογιάνοβα, πριν χάσει στον ημιτελικό από την Ουκρανή Σοκολόφσκα.

Στα ρεπεσάζ της ελευθέρας Κορωνίδης και Καρνάβας

Χθες, η πρώτη ημέρα στο Ευρωπαϊκό Παίδων της ελευθέρας έφερε τους Παύλο Κορωνίδη και Ηλία Ραφαήλ Καρνάβα στα ρεπεσάζ. Ο πρώτος στα 55 κιλά έχασε από τον Τζαμάλ Αμπάσοφ (Αζερμπαϊτζάν), ο οποίος έφτασε μέχρι τον τελικό και ο δεύτερος στα 65 κιλά από τον Γκόγκα Οτινασβίλι (Γεωργία).

Πλέον, ο Κορωνίδης θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Ουνάι Πένιας Μερίνο και ο Καρνάβας τον Αυστριακό Ρασίντ Αμπακάροφ.

Στα 80 κιλά ο Άγγελος Αποστολίδης έχασε από τον Σάντρο Κουρασβίλι στη φάση των «16». Ο Έλληνας πρωταθλητής προηγήθηκε 1-0 μετά από ποινή που δέχθηκε ο Γεωργιανός, ωστόσο αιφνιδιάστηκε και βρέθηκε να χάνει 4-1, γεγονός που του ανέτρεψε τα δεδομένα.

Σήμερα (18/6) εκτός από τους Κορωνίδη και Καρνάβα που θα αγωνιστούν στα ρεπεσάζ των κατηγοριών τους η χώρας μας θα εκπροσωπηθεί στην ελευθέρα από τους Φίλιππο Ψωμά και Θεοχάρη Κουγιουμτσίδη.

Ο Ψωμάς στα προκριματικά των 60 κιλών θα αντιμετωπίσει τον Σκοπιανό Αρμπέν Σεϊντί, ενώ ο Κουγιουμτσίδης στα 71 κιλά θα κοντραριστεί με τον Αχμέτ Γιαγκάν από την Τουρκία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα