Πηλίδης για κόψιμο από τους Μεσογειακούς: «Αν δεν συμμετάσχω σταματάω την πάλη»

Newsroom
Πηλίδης για κόψιμο από τους Μεσογειακούς: «Αν δεν συμμετάσχω σταματάω την πάλη»

bet365

Με ανάρτησή του στα social, ο Γιώργος Πηλίδης ανέφερε πως αν δεν συμμετάσχει στους Μεσογειακούς Αγώνες, μετά το κόψιμό του από την Εθνική, θα σταματήσει την πάλη.

Μόνο αναίμακτη δεν θα είναι η απόφαση της Ομοσπονδίας της πάλης να αφήσει εκτός Εθνικής και ουσιαστικά εκτός Μεσογειακών Αγώνων τους Γιώργο Πηλίδη και Γιώργο Κουγιουμτζίδη. Και οι δύο είναι στη λίστα των (πολλών) αθλητών που θα κληθούν να απολογηθούν για τα όσα έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τον Πηλίδη να κατηγορείται από την ΕΛΟΠ για ύβρεις προς πρόσωπα του ΔΣ της ομοσπονδίας και τον Κουγιουμτζίδη να είναι υπό έλεγχο από την πειθαρχική επιτροπή το αν έχει εμπλοκή για τα επεισόδια της Κυριακής (ο προπονητής του πιάστηκε στα χέρια με τον Καρντάνοφ).

Ο Πηλίδης πήρε θέση και με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ταγκάροντας μάλιστα και τους Λευτέρη Αυγενάκη, Σπύρο Καπράλο, αλλά και την Ολυμπιακή Επιτροπή, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αν δεν αγωνιστεί στους Μεσογειακούς Αγώνες θα σταματήσει την πάλη. Αναλυτικά ανέφερε: «Φτάνει πια να μας αγνοείτε !!!

‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

Ζήτω για πρώτη φορά την στήριξη όλων σας… περιμένουμε 4 χρόνια αυτούς τους αγώνες έχουμε ρίξει αίμα και ιδρώτα… δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μας το στερήσει.. (ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΩ) ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️».

 

Τελευταία Νέα