Πάλη: Πέντε μετάλλια σε τουρνουά στη Ρουμανία

Newsroom
Πάλη: Πέντε μετάλλια σε τουρνουά στη Ρουμανία

bet365

Πέντε μετάλλια κατέκτησε το νέο «αίμα» της ελληνικής πάλης σε διεθνές τουρνουά στη Ρουμανία.

Με μία νέα μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για την ελληνική αποστολή το διεθνές τουρνουά πάλης στη Ρουμανία με την ονομασία «Nikolae Grehov». Η Ελλάδα κατέκτησε συνολικά πέντε μετάλλια αποδεικνύοντας ότι το μέλλον του αθλήματος είναι μεγάλο και το πλέον σημαντικό είναι ότι οι επιτυχίες ήρθαν λίγο πριν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U17.

Η χώρα μας κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια με τους Αρίωνα Κολιτσόπουλο (65κ.), Νίκο Γιακουνίδη (92κ.), Δημήτρη Θάνο (110κ.). Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Αθανασίου (71κ.), ενώ το χάλκινο μετάλλιο φόρεσε στο στήθος ο Βασίλης Παπαγεωργίου (51κ.).

Οι επιτυχίες των αθλητών μας έδωσε στην Ελλάδα την δεύτερη θέση στη γενική βαθμολογία στη διοργάνωση. Οι Ελληνες πρωταθλητές θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στην Τιμισοάραμαζί με άλλες πεντε χώρες (Μολδαβία, Κροατία, Τσεχία, Ουκρανία, Εσθονία) μέχρι το Ευρωπαϊκό (12-15/06/2022).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα