Αυλαία στο Λουτράκι με χάλκινο μετάλλιο του Μπούκη

Κώστας Ευθυμιάδης
Αυλαία στο Λουτράκι με χάλκινο μετάλλιο του Μπούκη

bet365

Ο Ηλίας Μπούκης κατέκτησε το έκτο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων.

Με 6 ελληνικά μετάλλια ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων στο Λουτράκι. Το τελευταίο ήρθε από τον Ηλία Μπούκη στα 100 κιλά, με τον Ελληνα παλαιστή να κερδίζει στον αγώνα του μεταλλίου τον Αιγύπτιο Αχμέντ Σαϊντ με 3-2.

Νωρίτερα στα προημιτελικά είχε χάσει 4-3 από τον Ιταλό Γκουλιέλμο Τσέκα και στα ρεπεσάζ κέρδισε με πτώση τον Γεωργιανό Βασίλι Γκογκαλάτζε, για να παίξει για το μετάλλιο με τον Αιγύπτιο τον οποίο και κέρδισε κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο στα 130 κιλά της Ελληνορωμαϊκής ο Βαγγέλης Ζαμπράκας ηττήθηκε με 3-0 από τον Γεωργιανό Ζάζα Σαβάντζε.

Νωρίτερα, ο Έλληνας παλαιστής ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από τον Αιγύπτιο Σαλέχ Ομάρα, ενώ ξεκίνησε με νίκη απέναντι στον Τούρκο Χουσεϊγίν Αϊντογκάν.

Στον προκριματικό των 100 κιλών της ελληνορωμαϊκής, ο Κώστας Βουρδάνος ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Ούγγρο Ζολτ Ντάικα. Αν και ο αγώνας έληξε 1-1, ο Μαγυάρος αναδείχθηκε νικητής καθώς είχε πάρει τελευταίος σημείο, σε έναν αγώνα που κρίθηκε από τις ποινές. Ο Έλληνας πρωταθλητής στη συνέχεια νίκησε στα ρεπεσάζ με 4-0 τον Τούρκο Ισμαήλ Βαρόλ και ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του στο παιχνίδι απέναντι στον Ρώσο Βλάντιμιρ Πσενίτσνι.

 

Τελευταία Νέα