WrestleMania από το προπονητικό κέντρο και χωρίς κόσμο λόγω κορονοϊού! (vids)

Νίκος Ράλλης
WrestleMania από το προπονητικό κέντρο και χωρίς κόσμο λόγω κορονοϊού! (vids)

bet365

Η 36η WrestleMania, το μεγαλύτερο event στον χώρο του sports entertainment, ακυρώνεται στην Τάμπα της Φλόριντα και θα διεξαχθεί στο Performance Center του WWE, στο Ορλάντο, μπροστά σε άδειες καρέκλες!

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα, που ήταν, όμως, αναμενόμενο λίγο πολύ να πυροδοτηθεί.

Το WWE, λοιπόν, ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας πως, λόγω κορονονοϊού, η φετινή WrestleMania (36η) ακυρώνεται στο Raymond James Stadium της Τάμπα, στη Φλόριντα, και θα διεξαχθεί στο Performance Center, στο Ορλάντο, στις 5 Απριλίου, χωρίς θεατές!

Πρόκειται, αναμφίβολα, για μια πρωτοφανή απόφαση, σε μια, ωστόσο, εξίσου πρωτοφανή περίοδο, με την πανδημία να επηρεάζει τα πάντα. Και η Αμερική, άλλωστε, εδώ και λίγες μέρες, βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Από εκεί και πέρα, γίνεται μια συζήτηση για το αν είναι το πιο σωστό να διεξαχθεί κανονικά το μεγαλύτερο event της χρονιάς στον χώρο του sports entertainment μπροστά σε άδεια καθίσματα...

Στα social media, πάντως, οι απόψεις διίστανται.

Άλλοι λένε πως το wrestling χωρίς κόσμο δεν έχει κανένα απολύτως νόημα και άλλοι πως είναι καλό, εν μέσω καραντίνας, να έχει ο κόσμος μια καλή επιλογή για να ξεσκάσει στο σπίτι του.

Αξίζει να σημειωθεί πως, από την περασμένη Παρασκευή, τόσο το SmackDown όσο και το Raw διεξάγονται στο Performance Center του WWE, κεκλεισμένων των θυρών...

Η εικόνα, όπως και να το κάνουμε, είναι λίγο περίεργη και στενάχωρη. Σημεία των καιρών.

 

Τελευταία Νέα