Γκατσιούδης: «Η νέα εποχή για τον ελληνικό αθλητισμό έφτασε»

Gazzetta team
Γκατσιούδης: «Η νέα εποχή για τον ελληνικό αθλητισμό έφτασε»

bet365

Ο Κώστας Γκατσιούδης είναι ο υποψήφιος εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκπροσωπώντας την παράταξη «Αναγέννηση» και μίλησε γι’ αυτή την απόφασή του.

Ο Κώστας Γκατσιούδης παραμένει στην κορυφαία δεκάδα του κόσμου όλων των εποχών στον ακοντισμό (με την επίδοση των 91.69μ.) αλλά κι ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές που ανέδειξε ο ελληνικός αθλητισμός. Προτεινόμενος από την παράταξη «Αναγέννηση» η οποία διεκδικεί την ηγεσία του ΣΕΓΑΣ στις προσεχείς εκλογές, ο Κώστας Γκατσιούδης είναι ο υποψήφιος εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και με δήλωσή του, εξήγησε τους λόγους της υποψηφιότητάς του.

«Η νέα εποχή για τον ελληνικό αθλητισμό έφτασε. Απαιτεί τη συμμετοχή όλων μας και την κατάθεση της ψυχής μας για τα νέα παιδιά και το αύριο.

Αισθάνομαι και νιώθω έτοιμος να υπηρετήσω τις ύψιστες αξίες στις οποίες και έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή. Αυτή τη φορά από ένα διαφορετικό πόστο. Ζητώ να με εμπιστευτείτε και να με τιμήσετε με την ψήφο σας ως εκπρόσωπό του στίβου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Έφτασε η ώρα! Το Ολυμπιακό Κίνημα, πυλώνας της αθλητικής ανάπτυξης όλων των αθλημάτων, βρίσκεται στο μεταίχμιο σημαντικών αλλαγών και ανακατατάξεων. Οι αθλητές τα τελευταία χρόνια αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές όχι μόνο των αγωνιστικών χώρων. Διεκδικούν συμμετοχή στις αποφάσεις και το έχουν επιτύχει διότι και ξέρουν και μπορούν.

Με γνωρίζετε όλοι σας! Είμαι ο Κώστας Γκατσιούδης που φρόντιζα πάντα να κάνω υπερήφανη την πατρίδα μου! Που ήξερα να αγωνίζομαι, να βάζω στόχους και να τους πετυχαίνω με οποιοδήποτε κόστος.

Είμαι γέννημα-θρέμμα του ελληνικού στίβου. Σήμερα ζητώ την στήριξη των εκπροσώπων των σωματείων της δύναμης του ΣΕΓΑΣ για την εκλογή μου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Θέλω την ψήφο σας στις επικείμενες αρχαιρεσίες για να είμαι η φωνή σας! Είστε η οικογένειά μου! Για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για τις καλύτερες μέρες του στίβου μέσα στο Ολυμπιακό Κίνημα. Εμπιστευθείτε με.», δήλωσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα