Άπιαστος ξανά ο Δημητράκης

Gazzetta team
Άπιαστος ξανά ο Δημητράκης

bet365

Tην κυριαρχία του στις μεσαίες αποστάσεις επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ο Ανδρέας Δημητράκης του Παναξιακού καθώς αν κι έτρεξε δίχως συναγωνισμό τερμάτισε σε 3.45.42 κι έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε στις 12 νίκες του στο αγώνισμα στην ιστορία της διοργάνωσης και το Σάββατο θα διεκδικήσει το έκτο του νταμπλ διεκδικώντας τη νίκη στα 3.000 μέτρα. Στο φώτο φίνις κρίθηκε η δεύτερη θέση, την οποία κατέλαβε ο Χρήστος Παπούλιας του ΠΑΟ με 3.54.86, ενώ τρίτος ήταν με την ίδια επίδοση ο Πέτρος Παπαιωάννου (ΠΓΣ).

«Δεδομένο του ότι έτρεξα μόνος μου ήταν ένας χρόνος. Από τη Βιέννη ακόμη φάνηκε πως είμαι καλά, παρά το γεγονός ότι ήμουν λίγο διστακτικός εξαιτίας ενός τραυματισμού που με είχε κρατήσει πίσω. Στόχος μου αύριο να κάνω το νταμπλ και να πετύχει μια καλή επίδοση στο πλαίσιο της προετοιμασία μου για το Ευρωπαϊκό» είπε ο Δημητράκης.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NEWS FEED