Κυριακοπούλου: Νικήτρια στο μίτινγκ "Paavo Nurmi Games"

Gazzetta team
Κυριακοπούλου: Νικήτρια στο μίτινγκ "Paavo Nurmi Games"

bet365

Πρωτιά για την Νικόλ Κυριακοπούλου και τρίτη θέση για την Ελένη Πόλακ στο επί κοντώ στη Φιλανδία.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Ελένη Πόλακ στο διεθνές μίτινγκ "Paavo Nurmi Games" που διεξήχθη στο Τουρκού της Φιλανδίας.

Το μίτινγκ διεξήχθη με παρουσία κόσμου στις εξέδρες και η Κυριακοπούλου κέρδισε το χρυσό και η Πόλακ το χάλκινο μετάλλιο φυσικά στο επί κοντώ.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου επικράτησε με άλμα στα 4,63 μ. βελτιώνοντας μάλιστα και το φετινό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 4,60 μέτρα. Η αθλήτρια του Ανδρέα Τσώνη, που στη συνέχεια δοκίμασε ανεπιτυχώς στα 4,73 μ. έδειξε σε καλή - για τα δεδομένα της εποχής - κατάσταση.

Η Ελένη Πόλακ κατέλαβε την τρίτη θέση με 4,53 μ., ενώ στη συνέχεια δοκίμασε δίχως επιτυχία στα 4,63 μέτρα. Η Πόλακ πριν δύο ημέρες αναδείχθηκε νικήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 4,50 μ., ενώ στη διάρκεια της σεζόν ξεπέρασε τα 4,70 μέτρα.

Τη δεύτερη θέση στον αγώνα κατέλαβε η Χόλι Μπράντσοου με 4,63 μ., μία από τις λίγες άλτριες του επί κοντώ που έχουν περάσει φέτος τα 4,70 μέτρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο ίδιο μίτινγκ ο Γερμανός ακοντιστής Γιόχανς Βέτερ επικράτησε με βολή στα 91,49μ που είναι η καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα