ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Κυριακοπούλου: Νικήτρια στο μίτινγκ "Paavo Nurmi Games"

Κυριακοπούλου: Νικήτρια στο μίτινγκ "Paavo Nurmi Games"

Κυριακοπούλου: Νικήτρια στο μίτινγκ "Paavo Nurmi Games"

Πρωτιά για την Νικόλ Κυριακοπούλου και τρίτη θέση για την Ελένη Πόλακ στο επί κοντώ στη Φιλανδία. 

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Ελένη Πόλακ στο διεθνές μίτινγκ "Paavo Nurmi Games" που διεξήχθη στο Τουρκού της Φιλανδίας. 

Το μίτινγκ διεξήχθη με παρουσία κόσμου στις εξέδρες και η Κυριακοπούλου κέρδισε το χρυσό και η Πόλακ το χάλκινο μετάλλιο φυσικά στο επί κοντώ. 

 Η Νικόλ Κυριακοπούλου επικράτησε με άλμα στα 4,63 μ. βελτιώνοντας μάλιστα και το φετινό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 4,60 μέτρα. Η αθλήτρια του Ανδρέα Τσώνη, που στη συνέχεια δοκίμασε ανεπιτυχώς στα 4,73 μ. έδειξε σε καλή -  για τα δεδομένα της εποχής - κατάσταση.

Η Ελένη Πόλακ κατέλαβε την τρίτη θέση με 4,53 μ., ενώ στη συνέχεια δοκίμασε δίχως επιτυχία στα 4,63 μέτρα. Η Πόλακ πριν δύο ημέρες αναδείχθηκε νικήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 4,50 μ., ενώ στη διάρκεια της σεζόν ξεπέρασε τα 4,70 μέτρα.

Τη δεύτερη θέση στον αγώνα κατέλαβε η Χόλι Μπράντσοου με 4,63 μ., μία από τις λίγες άλτριες του επί κοντώ που έχουν περάσει φέτος τα 4,70 μέτρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο ίδιο μίτινγκ ο Γερμανός ακοντιστής Γιόχανς Βέτερ επικράτησε με βολή στα 91,49μ που είναι η καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο.