Κορονοϊός: Ακυρώθηκε μίτινγκ Βενιζέλεια-Χανιά 2020

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ακυρώθηκε μίτινγκ Βενιζέλεια-Χανιά 2020

bet365

Η ομοσπονδία μετά τις επαφές που είχε με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Χανίων προχώρησε στην ακύρωση του διεθνούς μίτινγκ Βενιζέλεια- Χανιά 2020, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 31 Μαΐου.

Ο ΣΕΓΑΣ οδηγήθηκε στην παραπάνω απόφαση, λόγω της πανδημίας του ιού Covid-19, που έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε χώρες όλου του πλανήτη και έχει αλλάξει, όπως ήταν αναμενόμενο, τις ισορροπίες και στον αθλητισμό. Το μίτινγκ "Βενιζέλεια- Χανιά θα διεξαχθεί το 2021. Θυμίζουμε πως σε αναστολή είναι όλες οι εγχώριες διοργανώσεις έως τις 17 Μαΐου.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα