Ζήκος: «Χρυσός» στα 60μ. στο Βαλκανικό πρωτάθλημα!

Gazzetta team
Ζήκος: «Χρυσός» στα 60μ. στο Βαλκανικό πρωτάθλημα!

bet365

Με χρόνο 6.66 ο Κώστας Ζήκος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 60μ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης. Ασημένιο η Πεσιρίδου.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Κώστας Ζήκος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών της Κωνσταντινούπολης.

Ο Έλληνας σπρίντερ, που ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα «Βwinners: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», στο οποίο η bwin υποστηρίζει νεαρούς αθλητές που αγωνίζονται να κερδίσουν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 60μ. με χρόνο 6.66!

Ο πέμπτος πέρυσι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού θα μπορούσε να είχε ακόμη καλύτερη επίδοση αν η κούρσα δεν είχε γίνει με μεγάλη αναμονή.

Ο αφέτης δεν έδινε εκκίνηση παρότι οι αθλητές ήταν έτοιμοι πίσω από τους βατήρες, ενώ ακολούθησε και μία μία άκυρη εκκίνηση, που επίσης αποσυντόνισε τους σπρίντερ. Ο Ζήκος θα συμμετάσχει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κι έπειτα θα προετοιμαστεί για τους αγώνες του ανοιχτού. Ο Ζήκος στον προκριματικό της απόστασης είχε πετύχει 6.70.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 60 μ. εμπ. με 8.20 πέτυχε φετινό ρεκόρ και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο! Το ασημένιο μετάλλιο πήρε και ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος στο επί κοντώ και με άλμα στα 5,40 μ. που είναι ατομικό ρεκόρ.

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης που ανήκει και αυτός στο πρόγραμμα της bwin ήταν 7ος στη σφαιροβολία με 18,54 μ. και 8ος ήτανο Τάσος Λατιφλάρι με 18,39 μ.

 

Τελευταία Νέα