Πετρούνιας: «Του χρόνου θα διατηρήσω τον τίτλο μου»! (pic)

Gazzetta team
Πετρούνιας: «Του χρόνου θα διατηρήσω τον τίτλο μου»! (pic)

bet365

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ευτυχισμένος για την εξέλιξη που σημειώθηκε και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έδωσε υπόσχεση να διατηρήσει τον τίτλο του, στη διοργάνωση που μετατέθηκε για το 2021 λόγω του κορονοϊού.

Η επικύρωση των αποτελεσμάτων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μπακού στέλνει τον Έλληνα υπεραθλητή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του επόμενου καλοκαιριού, αφού πλέον μονάχα ένα σενάριο που χαρακτηρίζεται και από τον ίδιο ως απίθανο, μπορεί να τον σταματήσει...

«Ήρθε η πολυπόθητη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο !! Ναι !! Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μπακού η πρόκριση είναι γεγονός που μπορεί να χαθεί μόνο με ένα απίθανο σενάριο πια! Του χρόνου θα διατηρήσω τον τίτλο μου!» έγραψε ο Πετρούνιας στα social media.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED