Κοζομπόλη στο gazzetta.gr: «Να ενημερώσουμε σωστά γονείς και παιδιά»

Αντώνης Πατσούρας
Κοζομπόλη στο gazzetta.gr: «Να ενημερώσουμε σωστά γονείς και παιδιά»

bet365

Η πρόεδρος της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Βούλα Κοζομπόλη, μίλησε στο gazzetta.gr για την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου και την επόμενη ημέρα.

Θέση για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου η οποία συγκλονίζει την Ελλάδα πήρε μέσα από το gazzetta.gr η Βούλα Κοζομπόλη.

Η "ασημένια" Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης και πρόεδρος της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες έδωσε συγχαρητήρια στην Σοφία Μπεκατώρου και σημείωσε πως πρέπει να μιλήσουν όσες και όσοι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Σοφία Μπεκατώρου για το θάρρος της να προχωρήσει σε μια τόσο σοβαρή καταγγελία. Πλέον το θέμα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και μόνο η δικαιοσύνη θα αποφασίσει για αθώους και ενόχους.

Η Σοφία έστειλε ένα μήνυμα προς όλους. Έως τώρα στη χώρα μας ήταν ένα θέμα ταμπού, αυτό της σεξουαλικής κακοποίησης. Τώρα ελπίζω όσα κορίτσια αλλά και αγόρια έχουν υποστεί οποιανδήποτε μορφή βίας στον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο να το καταγγείλουν και να μιλήσουν στην δικαιοσύνη.

Εμείς ως Ολυμπιονίκες έχουμε οργανώσει καμπάνιες για θέματα βίας και bullying με σκοπό να ευαισθητοποιήσουμε γονείς και παιδιά. Συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη αυτή την προσπάθεια μας γιατί έχουμε χρέος προς τα παιδιά που μας έχουν είδωλα. Έχω και εγώ παιδιά και η ευθύνη είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Η σωστή ενημέρωση είναι το Α και το Ω. Μαζί με όλους τους φορείς, την ΓΓΑ, την γραμματεία ισότητας θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα μας για να μην υπάρχουν τέτοια νοσηρά φαινόμενα στον αθλητισμό μας», είπε η Βούλα Κοζομπόλη.

 

Τελευταία Νέα