Μπεκατώρου: «Το λέω σε όλα τα θύματα, σπάστε τη σιωπή για μια πιο υγιή Ελλάδα!» (vid)

Gazzetta team
Μπεκατώρου: «Το λέω σε όλα τα θύματα, σπάστε τη σιωπή για μια πιο υγιή Ελλάδα!» (vid)

bet365

Το μήνυμα της Σοφίας Μπεκατώρου λίγο μετά τη λήξη της συνάντησής της με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, αγγίζει κάθε κακοποιημένο άνθρωπο.

Λίγο μετά τη συνάντησή της με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, η Σοφία Μπεκατώρου δήλωσε μεταξύ άλλων...

«Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Να ευχαριστήσω την πρόεδο της Δημοκρατίας, τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον πρόεδρο της ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, τον κ. Καπράλο για την άμεση συμπαράστασή τους και όλον τον κόσμο και τον πολιτικό αλλά και κάθε άνθρωπο γιατί με τα μηνύματά σας μου δώσατε μεγάλο κουράγιο για να αποκαλύψω αυτήν την τραυματική εμπειρία που είχα. Η προσπάθεια που έχουμε κάνει με όλους τους Έλληνες αθλητές ιστιοπλοϊας αφορά κυρίως στο να σταματήσει η κατάχρηση εξουσίας.

Η προσωπική μου εμπειρία δεν είναι το μοναδικό φαινόμενο κακοποίησης των αθλητών και επειδή θέλουμε να 'καθαρίσουμε' το τοπίο στον ελληνικό αθλητισμό και να προτρέψουμε τα νέα παιδιά να έρθουν να αθληθούν και να μπορούμε άφοβα να βρισκόμαστε μέσα σε αθλητικούς χώρους και μέσα στην κοινωνία μας σε μία υγιή κοινωνία μιλάμε. Kαι μιλάμε ανοιχτά! Όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν εύκολο να μιλήσω δημόσια για κάτι τόσο τραυματικό. Ωστόσο αφού μίλησα έχοντας εισπράξει τα συναισθήματα από τον κόσμο αλλά και την αγκαλιά της Πολιτείας μπορώ να πω σε κάθε θύμα να φύγει απ' αυτή τη θέση! Να σπάσει τη σιωπή του, όπου και να βρίσκεται, σε οποιοδήποτε χώρο! Εχουμε τη δυνατότητα να βγούμε νικητές και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για την Ελλάδα που θέλουμε να έχουμε. Μία υγιή Ελλάδα σε όλες τις μορφές της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED