Μπόζη - Κλωναρίδου: «Είμαστε περήφανες που η Σοφία δείχνει πάλι το δρόμο» (pic)

Gazzetta team
Μπόζη - Κλωναρίδου: «Είμαστε περήφανες που η Σοφία δείχνει πάλι το δρόμο» (pic)

bet365

Οι πρωταθλήτριες της κλάσης των 470, Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου, στηρίζουν δημόσια την Σοφία Μπεκατώρου η οποία αποτέλεσε και αποτελεί πρότυπο για εκείνες.

Η Μαρία Μπόζη και η Ραφαηλίνα Κλωναρίδου είναι πρωταθλήτριες στην κλάση των στην οποία η Σοφία Μπεκατώρου με την Αιμιλία Τσουλφά κατέκτησαν κάθε διαθέσιμο χρυσό μετάλλιο σε μεγάλες διοργανώσεις.

Οι πρωταθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν ως πρότυπο τη Σοφία Μπεκατώρου και την θεωρούν ακόμη πρότυπο τους αφού είχε το θάρρος να καταγγείλει το βιασμό της από παράγοντα της ΕΙΟ.

Αναλυτικά η ανάρτηση των δυο κοριτσιών:

«Η εξομολόγηση για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η Σοφία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της είναι συγκλονιστική. Ως γυναίκες, αθλήτριες και νέες, είμαστε στο πλευρό κάθε γυναίκας που υπόκειται σε οποιαδήποτε μορφή βίας στο χώρο του αθλητισμου και όχι μόνο.

Η Σοφία αποτέλεσε και αποτελεί το αθλητικό μας πρότυπο και σε μεγάλο βαθμό τον λόγο που ξεκινήσαμε ιστιοπλοΐα το 2004 και είμαστε περήφανες που δείχνει το δρόμο για ζητήματα που ξεπερνούν τα αγωνιστικά».

Η εξομολόγηση για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η Σοφία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της είναι...

Δημοσιεύτηκε από Bozi - Klonaridou 470SailingTeam στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα