Ο φετινός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι γεμάτος εκπλήξεις

Gazzetta team
Ο φετινός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι γεμάτος εκπλήξεις

bet365

Σου δίνει τη δυνατότητα να τρέξεις virtual και να κερδίσεις πλούσια δώρα από την DHL.

Το 2020 δεν είναι μια συνηθισμένη χρονιά. Η πανδημία άλλαζε τον τρόπο που συναναστρεφόμαστε άλλους ανθρώπους, τον τρόπο που εργαζόμαστε, τον τρόπο που γυμναζόμαστε. Ο Μαραθώνιος της Αθήνας δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος από όλο αυτό.

Ο ΣΕΓΑΣ προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους λάτρεις του τρεξίματος να συμμετέχουν και φέτος στον αγαπημένο τους θεσμό, οργανώνει τον αγώνα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Οργανώνει τον Virtual Athens Marathon 2020, στο πλάι του οποίου βρίσκεται η DHL Express που χαρίζει πλούσια δώρα σε όσους αγαπούν το τρέξιμο.

Ο φετινός αγώνας δεν έχει συγκεκριμένη αφετηρία και τερματισμό, αλλά ούτε και συγκεκριμένη ημερομηνία διεξαγωγής. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να επιλέξει τόσο την ημέρα που θα τρέξει (από τις 8 ως τις 22 Νοεμβρίου), όσο και την διαδρομή (την γειτονιά του, ένα γήπεδο ή ακόμα και τον διάδρομο του σπιτιού του) και να δώσει τον δικό του αγώνα.

Από μια τόση ξεχωριστή διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει η DHL Express, η οποία θα βρίσκεται πλάι στους διαγωνιζόμενους και τους διοργανωτές από την πλευρά των Logistics. Η διεθνής εταιρεία μεταφορών όχι μόνο αναλαμβάνει να στείλει χιλιάδες πακέτα συμμετοχής στους δρομείς γρήγορα και με ασφάλεια, αλλά θα τους χαρίσει και πλούσια δώρα (μεταξύ των οποίων το κορυφαίο smartwatch της Garmin) μέσω του παρακάτω διαγωνισμού.

Η DHL Express συμμετέχει στον Virtual @athensauthenticmarathon και το γιορτάζει με έναν μεγάλο διαγωνισμό και πλούσια δώρα! Σχολίασε το συγκεκριμένο Post, πες μας ποιος θα είναι ο Running Buddy σου, βεβαιώσου ότι ακολουθείς τη @dhlgreece και διεκδίκησε πλούσια δώρα. Ένας τυχερός θα κάνει δικό του το κορυφαίο smartwatch της Garmin, Fenix 6, ενώ τρεις ακόμα θα λάβουν από μία δωροεπιταγή των 200€ από την Adidas! Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 20 Νοεμβρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω DM. Καλή επιτυχία σε όλους!

A post shared by DHL Greece (@dhlgreece) on

Από άποψη οργάνωσης είναι πλέον όλα έτοιμα. Το μόνο που μένει είναι να να δώσεις το σήμα για την προσωπική σου εκκίνηση και να ξεκινήσεις τον δικό σου Μαραθώνιο!

 

Τελευταία Νέα