Μετατέθηκε για τις 28 Νοεμβρίου η επιστροφή του Μάικ Τάισον στα ρινγκ (vid)

Gazzetta team
Μετατέθηκε για τις 28 Νοεμβρίου η επιστροφή του Μάικ Τάισον στα ρινγκ (vid)

bet365

Αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής έχουμε στον αγώνα μεταξύ του Μάικ Τάισον και του Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ, καθώς μετατέθηκε στις 28 Νοεμβρίου.

Ο Μάικ Τάισον θα μπει ξανά στα ρινγκ για την μάχη με τον Ρόι Τζόουνς στην Καλιφόρνια για ματς 8 γύρων. Αρχικά, ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου, ωστόσο η ιστοσελίδα «TMZ Sports», ανακοίνωσε πως τελικά η μεγάλη μάχη θα διεξαχθεί στις 28 Νοεμβρίου.

Κι αυτό διότι σκοπός αυτής της αλλαγή είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, «να δώσει σε περισσότερους ανθρώπους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μεγαλύτερη επιστροφή στην Ιστορία της πυγμαχίας»,

Μάικ Τάισον και Ρόι Τζόουνς θα αναμετρηθούν στο Dignity Health Sports Park στο Κάρσον, μια πόλη στην ευρύτερη περιοχή του Λος Αντζελες, ωστόσο αμφίβολη θεωρείται η παρουσία του κόσμου, λόγω της πανδημίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα