Final-4 γυναικών: Δια περιπάτου στον τελικό η Βουλιαγμένη, 17-10 τον Εθνικό

Gazzetta team
Final-4 γυναικών: Δια περιπάτου στον τελικό η Βουλιαγμένη, 17-10 τον Εθνικό

bet365

Χωρίς να δυσκολευτεί η Βουλιαγμένη κέρδισε με 17-10 τον Εθνικό στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου πόλο των γυναικών και… περιμένει τον Ολυμπιακό.

Όπως αναμενόταν η Βουλιαγμένη κέρδισε εύκολα τον πρώτο ημιτελικό στο Final-4 του κυπέλλου πόλο των γυναικών. Ο Εθνικός δεν είχε τύχη απέναντι στην ομάδα του Λαιμού, με την Βουλιαγμένη να επικρατεί με 17-10 και να παίρνει το εισιτήριο για τον αυριανό τελικό της διοργάνωσης (17:00).

Τα κορίτσια της Αντι Μελιδώνη από την πρώτη περίοδο πήραν διαφορά ασφαλείας (2-7) και στη συνέχεια έκαναν περισσότερο συντήρηση εν όψει του αυριανού τελικού όπου αν δεν γίνει κάτι το συνταρακτικό, θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό. Κούλχαας, Ξενάκη και Κώτσια σκόραραν τα 13 από τα 17 τέρματα της Βουλιαγμένης, ενώ από πλευράς Εθνικού που μείωσε για λίγο το παιχνίδι στο 10-6, από 3 τέρματα είχαν Μαμόγλου και Δούλη.

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-17

Τα οκτάλεπτα: 2-7, 3-3, 2-4, 3-3

ΕΘΝΙΚΟΣ (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη 2, Μαμόγλου 3, Παναγιωτοπούλου, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη 1, Πεττα, Δούλη 3, Μπιτσάκου, Γκοτζιά, Ζαφειράκη, Γαλανάκη, Χέλμη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αντιόπη Μελιδώνη): Κωτσιώνη, Κούλχαας 4, Ανδρεάδη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 4, Νίνου 2, Μ. Πάτρα 2, Κώτσια 5, Διαμαντοπούλου, Κοντονή, Καϊάφα, Ε. Πατρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα