Θοδωρής Βλάχος: Ο 20ος τίτλος για τον "αρχιτέκτονα" του Ολυμπιακού

Θοδωρής Βλάχος: Ο 20ος τίτλος για τον "αρχιτέκτονα" του Ολυμπιακού

bet365

Ο Θοδωρής Βλάχος έφτασε τους 20 τίτλους ως προπονητής της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού. Κορυφαίος τίτλος το Τσάμπιονς Λιγκ του 2018.

Τίτλος Νο20 για τον Θοδωρή Βλάχο ήταν το πρωτάθλημα πόλο της Α1 Ανδρών που κατέκτησε το βράδυ της Δευτέρας στον Πειραιά.

Ο Βολιώτης προπονητής ανέλαβε τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2011, και μετά από μια χρονιά (2011-12) στην οποία η ομάδα του Πειραιά δεν κατέκτησε τίτλο, από την επόμενη ξεκίνησε η αντεπίθεση...

Ο Θοδωρής Βλάχος έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση 9 σερί πρωταθλημάτων Ελλάδος, 7 Κυπέλλων Ελλάδος, 3 Σούπερ Καπ Ελλάδος και φυσικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 2018 στη Γένοβα απέναντι στην Προ Ρέκο.

Ο έμπειρος τεχνικός που έχει κερδίσει τίτλους και ως παίκτης αλλά και ως βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό έχει και πολλά ρεκόρ στην κατοχή του:

  • Είναι ο μοναδικός Έλληνας προπονητής που έχει κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ σε επίπεδο ανδρών
  • Είναι ο μοναδικός Έλληνας προπονητής με 4 συμμετοχές (η 4η το 2021) σε Final-8 (Final-6) και με παρουσία σε 3 τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Είναι ο προπονητής με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Α1 (1987-σήμερα). Έχει κατακτήσει 9. Ακολουθούν οι Βαγγέλης Πάτερος και Μίλε Νάκιτς με 5.
  • Είναι ο προπονητής με τα περισσότερα Κύπελλα (7) στην ιστορία του θεσμού.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα