ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 14-6: Αήττητες στην Ελλάδα!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 14-6: Αήττητες στην Ελλάδα!

bet365

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 14-6 της Βουλιαγμένης στον Πειραιά και ολοκλήρωσε με 18/18 νίκες στην κανονική περίοδο. Στη 2η θέση η Βουλιαγμένη.

Με 18 νίκες σε 18 παιχνίδια ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην κανονική περίοδο της Α1 Γυναικών πόλο τα κορίτσια του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη σ' εξ' αναβολής παιχνίδι της 13ης ημέρας που διεξήχθη στον Πειραιά επικράτησε με 14-6 της Βουλιαγμένης και με 54β εξασφάλισε την 1η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

H Bουλιαγμένη είναι 2η με 48β και εκκρεμεί η απόφαση για το παιχνίδι με το ΝΟ Λάρισας που δεν διεξήχθη με ευθύνη της Λάρισας.

Τα οκταλεπτα: 4-1, 2-1, 5-3, 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου 1, Αβραμίδου, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Χαλδαίου 1, Βασιλική Πλευρίτου 2, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ( Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Κούλχαας, Ανδρεάδη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 4, Νίνου, Μ. Πάτρα 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου, Κοντονή, Καϊάφα 1, Ε. Πατρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα