Την Πέμπτη στον Πειραιά ο 2ος τελικός Ολυμπιακός-ΝΟΒ

Gazzetta team
Την Πέμπτη στον Πειραιά ο 2ος τελικός Ολυμπιακός-ΝΟΒ

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη (18:00, ERT Sport 2) την Βουλιαγμένη στον 2ο τελικό της Α1 Ανδρών πόλο έχοντας πάρει τη νίκη με 11-6 στο 1ο παιχνίδι στο Λαιμό. Ντέρμπι Ολυμπιακός-ΝΟΒ και στις γυναίκες.

Τελικοί Α1 Ανδρών πόλο, πράξη 2η. Ο Ολυμπιακός μετά από το άνετο πέρασμα (11-6) από τον Λαιμό στον 1ο τελικό υποδέχεται την Βουλιαγμένη στον Πειραιά στον 2ο αγώνα της σειράς.

Ο Ολυμπιακός σε περίπτωση νίκης "κλειδώνει" κατά μεγάλο ποσοστό το πρωτάθλημα που θα είναι το 9ο συνεχόμενο ενώ εάν φύγει από τον Πειραιά με το ροζ φύλλο αγώνα η Βουλιαγμένη όλα θα ξεκινήσουν από το ... μηδέν.

Η σειρά θα κριθεί στις 3 νίκες. Έτσι σίγουρα θα έχουμε και 3ο τελικό το Σάββατο στο Λαιμό και εάν χρειαστεί και 4ος την Δευτέρα στον Πειραιά και 5ος την Τεράρτη στο Λαιμό.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Γιώργος Δερβίσης δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι για τον δεύτερο τελικό και έχουμε αποκτήσει το πλεονέκτημα μετά τη νίκη στην έδρα της Βουλιαγμένης. Θέλουμε να επαναλάβουμε την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου του 1ου τελικού, στηριζόμενοι στην καλή λειτουργία της άμυνας. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πετύχουμε τη δεύτερη νίκη. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα κα να αποδείξουμε μέσα στην πισίνα πόσο πολύ το θέλουμε».

Την Πέμπτη στις 20:00 στο Περιστέρι ο ΓΣ θα υποδεχτεί τον Απόλλων Σμύρνης στο 2ο παιχνίδι της σειράς για τις θέσεις 3-4. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη επικράτησε με 8-6 στο 1ο παιχνίδι στο Γουδή και εκείνη του Κώστα Λούδη θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει στη σειρά η οποία δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακόμη στον Πειραιά μετά από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Βουλιαγμένη στους άνδρες θα δούμε στις 20:00 και το Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη στις γυναίκες. Είναι εξ' αναβολής παιχνίδι για την 13η ημέρα της Α1 Γυναικών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα