ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-11: «Έσπασαν» την έδρα οι Πειραιώτες (vid)

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-11: «Έσπασαν» την έδρα οι Πειραιώτες (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 11-6 της Βουλιαγμένης στον 1ο τελικό που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Λαιμού και πραγματοποίησε το πρώτο βήμα για το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Την Πέμπτη (18:00) στον Πειραιά ο 2ος τελικός.

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 9ου συνεχόμενου πρωταθλήματος Ελλάδος στο πόλο ανδρών πραγματοποίησε την Τρίτη ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου στον 1ο τελικό της Α1 Ανδρών που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Λαιμού επικράτησε με της Βουλιαγμένης έχοντας και πάλι σε φανταστική ημέρα τον Ντίνο Γενηδουνιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το live του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός "'έσπασε" την έδρα της Βουλιαγμένης και εάν επικρατήσει και στον 2ο τελικό που θα διεξαχθεί στον Πειραιά την Πέμπτη (18:00) είναι δύσκολο να χάσει και αυτό το πρωτάθλημα.

Οι δυο ομάδες πήγαιναν γκολ-γκολ έως τα μέσα του 3ου αλλά ανέλαβε δράση ο Ντίνος Γενηδουνιάς και με 3 σερί γκολ έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

O αγώνας

Ο Ολυμπιακός θα ανοίξει το σκορ με τον Ντίνο Γενηδουνιά και ο Κώστας Γκιουβέτσης στον παραπάνω θα ισοφαρίσει σε 1-1! Ο Αλαφραγκής βρίσκει δίχτυα από τα 2 μέτρα και ο Δερβίσης στον παραπάνω ισοφαρίζει στο 1.49 σε 2-2.

Ο Λόζινα δίνει και πάλι προβάδισμα με γκολ στον παραπάνω και ο Σκουμπάκης ισοφαρίζει στον παραπάνω σε 3-3.

Οι δυο ομάδες αρχίζουν το 2ο έχοντας από μια χαμένη επίθεση στον παραπάνω. Με φοβερή ενέργεια ο Χρυσοσπάθης ισοφαρίζει σε 4-4 και ο Κουρούβανης "γράφει" το 5-4. Ο Ίρβινγκ ισοφαρίζει σε 5-5 με γκολ στην κόντρα.

Στο 1.56' του 3ου ο Γιώργος Δερβίσης σκοράρει για το 6-5 αλλά ο Λόζινα στον παραπάνω "γράφει" το 6-6 στο 1.24'. Στα 54'' ο Χρυσοσπάθης δίνει και πάλι προβάδισμα (7-6) στον Ολυμπιακό και στα 5'' ο Δημήτρης Σκουμπάκης "γράφει" το 8-6!

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς με 2 συνεχόμενα γκολ (το 2ο πέναλτι) θα "γράψει" το 10-6 και με το 4ο του γκολ η διαφορά φτάνει στο +5 (11-6). Αυτό θα είναι και το τελικό σκορ με τον Ολυμπιακό να "τρέχει" ένα σερί 5-0 στο φινάλε.

Ο Ολυμπιακός είχε 2/9 στον παραπάνω και η Βουλιαγμένη 3/7.

Τα οχτάλεπτα:3-3,2-2,1-3, 0-3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος , Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης 1 , Λόζινα 2 , Μπάσιτς, Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε , Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 4, Αργυρόπουλος, Πρέκας, Δερβίσης 2 , Κάκαρης , Μουρίκης, Καπότσης , Χρυσοσπάθης 2 , Ίρβινγκ 1 , Γαλανόπουλος.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα