Βλάχος: «Είναι απλά μια νίκη, στόχος το πρωτάθλημα» (vids)

Gazzetta team
Βλάχος: «Είναι απλά μια νίκη, στόχος το πρωτάθλημα» (vids)

bet365

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Θοδωρή Βλάχου και της Βουλιαγμένης Χρβόγιε Κόλιανιν μετά από τον 1ο τελικό της Α1 Ανδρών πόλο.

O Ολυμπιακός έφτασε στο 1-0 στη σειρά των τελικών της Α1 Ανδρών πόλο αφού επικράτησε εκτός έδρας με 11-6 της Βουλιαγμένης και ο προπονητής του ο Θόδωρος Βλάχος έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος.

Ο έμπειρος τεχνικός που έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση 8 σερί πρωταθλημάτων είπε μετά από τον αγώνα στην κάμερα της ΕΡT:

«Είχε δυο όψεις το παιχνίδι. Τα δυο πρώτα ήταν ντέρμπι. Μετά παίξαμε καλύτερα στην άμυνα. Είναι απλά μια νίκη. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Πήραμε τη νίκη αλλά το ξεχνάμε. Στόχος είναι το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα έχουμε πρωτοπορία στη σειρά αλλά δεν δίνει τίτλο αυτή η νίκη.

Οι δυο ομάδες είναι πιο κοντά και πρέπει να είμαστε καλοί για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Χωρίς τον κόσμο δεν έχουν σημασία οι έδρες. Οι αθλητές και ειδικά οι κορυφαίοι θέλουν να δείχνουν σε κάθε στιγμή ότι κυριαρχούν του αντιπάλου τους.

Έχουν αθλητικό εγωισμό αλλά δεν χωράνε υπεροψίες».

Κόλιανιν: «Χάσαμε το μυαλό μας»

Ο προπονητής της Βουλιαγμένης Χρβόγιε Κόλιανιν ο οποίος ως παίκτης του Ολυμπιακού το 2012 έχασε το πρωτάθλημα στο κολυμβητήριο του Λαιμού σημείωσε από την πλευρά του:

«Κάπου στο 3ο οχτάλεπτο το σκορ ήταν 6-6. Δεχτήκαμε 2 εύκολα γκολ και μετά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και προχωράμε. Θα πάμε να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο επόμενο παιχνίδι. Χάσαμε λίγο το μυαλό μας. Πρέπει να είσαι σε πολύ υψηλό επίπεδο για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα