Σφράγισε την πρόκριση στο Final-8 ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
Σφράγισε την πρόκριση στο Final-8 ο Ολυμπιακός!

bet365

O Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 11-11 με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και προκρίθηκε για πέμπτη διαδοχική φορά στην τελική φάση του Champions League!

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, με κορυφαίο τον Ντίνο Γενηδουνιά, που σημείωσε πέντε γκολ πήρε την ισοπαλία και σε συνδυασμό με την ήττα της Σπαντάου με 10-7 από την Προ Ρέκο, εξασφάλισε ένα εισιτήριο για το final-8.

Οι Κροάτες αιφνιδίασαν τον Ολυμπιακό και προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο λεπτό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντέδρασαν και ισοφάρισαν 3-3 με ηγέτη τον Γενηδουνιά. Το δεύτερο οκτάλεπτο ανήκε στους Πειραιώτες που έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και πήραν προβάδισμα με 6-4. Ο Ολυμπιακός διατήρησε προβάδισμα έως και τριών τερμάτων (9-6, 10-7) στην τρίτη περίοδο. Ωστόσο, τα λάθη της τέταρτης περιόδου έδωσαν την ευκαιρία στη Γιουνγκ να προηγηθεί με 11-10. Ο Ολυμπιακός πήρε το βαθμό που χρειαζόταν χάρη στο γκολ του Αργυρόπουλου!

Τα οκτάλεπτα (με τυπικά γηπεδούχο Γιουγκ): 4-3, 0-3, 4-4, 3-1

ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ): Πόπαντιτς, Όμπερτ, Φάτοβιτς 2, Λόντσαρ 1, Κρζιτς, Βουκόγεβιτς, Τομάσοβιτς, Μερκούλοφ 4, Παπαναστασίου 1, Ζούβελα, Μπένιτς 2, Ομπράντοβιτς 1, Βουκόγεβιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 2, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 5, Αργυρόπουλος 1, Πρέκας, Δερβίσης 1, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης 1, Ίρβινγκ, Γαλανόπουλος

 

Τελευταία Νέα