Παυλίδης: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείσει τη Σαμπαντέλ»

Gazzetta team
Παυλίδης: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείσει τη Σαμπαντέλ»

bet365

Ο προπονητής της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης είναι αισιόδοξος για την πρόκριση στο Final-4 της Euroleague.

Το Σάββατο (13/3, 14:00) ο Ολυμπιακός θα κληθεί στον Πειραιά να ανατρέψει το εις βάρος του 14-12 του πρώτου προημιτελικού της Ευρωλίγκα πόλο γυναικών και να πάρει αυτός το εισιτήριο από τη Σαμπαντέλ για το Final-4.

Ο προπονητής της ομάδας Χάρης Παυλίδης που έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια στην κατάκτηση 3 ευρωπαϊκών τίτλων είναι αισιόδοξος για την ανατροπή και το αναλύει σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Κάτω από τα 10 γκολ τη Σαμπαντέλ»

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο επαναληπτικό, αλλά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και κυρίως η εικόνα μας αφήνει ελπίδες ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα και να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε στο Final 4 της Ευρωλίγκα. Θεωρώ ότι αν κρατήσουμε στο σκορ, την αντίπαλό μας κάτω από τα 10 γκολ έχουμε μεγάλη τύχη να κερδίσουμε και να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Σε κάθε άλλη περίπτωση τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Αν δείξουμε πίστη στην ομάδα μας, τις δυνατότητές της και προσήλωση στο πλάνο είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να καταφέρουμε. Θα ήθελα σαν υστερόγραφο να ευχηθώ, χρόνια πολλά στο σύλλογό μας τον Ολυμπιακό και καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές του με πολλές επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα και σε όλα τα τμήματα», είπε ο Χάρης Παυλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 14-12: Ηττήθηκε αλλά ελπίζει σε πρόκριση

 

Τελευταία Νέα