Πόλο: Επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Πόλο: Επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός

bet365

Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει την Δευτέρα (21:15) στη Ρώμη την Προ Ρέκο στην πρεμιέρα της Β' φάσης του Α' ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πιο δύσκολο παιχνίδι του στο Τσάμπιονς Λιγκ της περιόδου 2020-21 θα δώσει το βράδυ (21:15) στην Όστια της Ρώμης ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά θ' αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Προ Ρέκο (Ιταλία) στον 1ο από τους 4 αγώνες που θα δώσει στην Ρώμη έως την Πέμπτη. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη 2 νίκες από την Α' φάση και κυνηγάει την πρόκριση του στο Final-8.

Μετά από 3 αγώνες στον Α' όμιλο η Προ Ρέκο και η Γιουγκ έχουν από 9β και ο Ολυμπιακός είναι στην 3η θέση με 6β. Ακολουθεί η Ορτίζια με 3β και χωρίς βαθμό είναι η Σπαντάου και η Μαρσέιγ.

Στο Final-8 θα προκριθούν οι 4 πρώτες ομάδες και η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου αν και είναι "αποδυναμωμένη" σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Ζερδεβάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Αργυρόπουλος, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ, Γαλανόπουλος, Γραμματικός, Μαθιόπουλος.

Μουρίκης: «Σε καλό δρόμο η ομάδα»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Μουρίκης ενόψει των αγώνων του β’ γύρου του Champions League ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Επιστρέφουμε μετά από αρκετό καιρό στην αγωνιστική δράση.

Θεωρώ ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την επιτυχία που κάναμε με την Εθνική ομάδα και να κοιτάξουμε αυτούς τους αγώνες. Δίνουμε τέσσερις αναμετρήσεις σε τέσσερις ημέρες και πιστεύω ότι και τα παιδιά που έμειναν πίσω αλλά και όσοι ήμασταν με την Εθνική, βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση.

Το διάστημα που είχαμε στη διάθεσή μας, δουλέψαμε αρκετά σε κάποια θέματα τακτικής για να εμφανιστούμε όπως πρέπει σε αυτούς τους αγώνες. Στόχος του Ολυμπιακού είναι οι νίκες και θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Πρώτος αντίπαλος είναι η Προ Ρέκο που όλοι ξέρουμε τι πάει να πει. Έχουμε τα φόντα να την κοιτάξουμε στα μάτια και στόχος μας να βρεθούμε πάλι στο Final 8. Noμίζω ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και θα εμφανιστεί έτσι όπως πρέπει σε αυτούς τους αγώνες».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

Οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στην Ιταλία θα μεταδοθούν σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση από το EΡΤ SPORTS.

Δευτέρα 1 Μαρτίου

4η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Προ Ρέκο (21:15)

Τρίτη 2 Μαρτίου

5η αγωνιστική: Μαρσέιγ-Ολυμπιακός (18:45)

Τετάρτη 3 Μαρτίου

6η αγωνιστική: Ορτίτζια-Ολυμπιακός (21:15)

Πέμπτη 4 Μαρτίου

7η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Σπαντάου (18:45)

 

Τελευταία Νέα