Μπαρτσελόνα - Πανιώνιος 15-5: Αποκλεισμένος αλλά κερδισμένος! (pics)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα - Πανιώνιος 15-5: Αποκλεισμένος αλλά κερδισμένος! (pics)

bet365

Η νεανική ομάδα του Πανιωνίου γνώρισε 3 ήττες σε 3 παιχνίδια στι Euro Cup αλλά επιστρέφει γεμάτη εμπειρίες στην Ελλάδα. Αποκλεισμός σοκ για Μπαρτσελόνα.

Με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο της Βαρκελώνης ο Πανιώνιος αποκλείστηκε στην φάση των "32" του Euro Cup.

Στο τελευταίο του παιχνίδι ηττήθηκε με 15-5 από την "οιδέσποινα" Μπαρτσελόνα η οποία όμως αποκλείστηκε από την επόμενη φάση.

«Γνωρίζαμε από την αρχή τις ιδιαιτερότητες του εγχειρήματος. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε ομάδες που βρίσκονται ένα επίπεδο πάνω από εμάς. Προσπαθήσαμε, δεν καταφέραμε να αποσπάσουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αλλά γυρίζουμε στην Αθήνα γεμάτοι εμπειρίες.

Όλα τα παιδιά πλέον ξέρουν τον δρόμο και την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουν για ένα πιο ανταγωνιστικό επίπεδο. Μόνο καλό θα μας κάνει η συμμετοχή σε αυτούς τους αγώνες», είπε ο προπονητής του Πανιωνίου Κώστας Δήμου στο koe.org.gr

Τα οχτάλεπτα: 2-3, 1-6, 1-3, 1-3

Η ελληνική ομάδα αγωνίστηκε με τους Σαλτερή, Μπουζαλά, Σπούνερ, Μπραΐμη, Γαβαλά 1, Καλαϊτζή, Αλεξίου, Δήμου 2, Μπαρακάτ 1, Καπετανάκη 1, Ζουρίδη, Κουκουνα και Λιμαράκη.

Επεισοδιακός αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα

Στον όμιλο του Πανιωνίου και στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα στην ουγγρική Βαζούτας και την γαλλική Τουρκουά συνέβησαν πράγματα και θαύματα.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί και έληξε με νίκη των Μαγυάρων (7-6). Όμως οι νικητές έπαιξαν σε όλο τον αγώνα με 13 παίκτες και 1 μόνο τερματοφύλακα και όχι με 2 όπως είναι ο κανονισμός.

Έτσι αποφασίστηκε να επαναληφθεί ο αγώνας. Έληξε 15-15 και προκρίθηκε η Βαζούτας (5), η Τουρκουά (5) και έμεινε εκτός με 5 η Μπαρτσελόνα κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και "φασαρίες" μετά από το τέλος του αγώνα από τους Καταλανούς.

Φυσικά και έχουν δίκαιο αφού εάν το παιχνίδι δεν είχε επαναληφθεί η Μπαρτσελόνα θα ήταν στην επόμενη φάση. Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε η ανοργανωσιά της LEN.

 

Τελευταία Νέα