ΑΝΟΓ - Βουλιαγμένη 7-8: Καρέ νικών και μόνος στην κορυφή ο ΝΟΒ

Gazzetta team
ΑΝΟΓ - Βουλιαγμένη 7-8: Καρέ νικών και μόνος στην κορυφή ο ΝΟΒ

bet365

Με γκολ του Χρήστου Αφρουδάκη στο φινάλε η Βουλιαγμένη επικράτησε εκτός έδρας με 8-7 του ΑΝΟΓ και έμεινε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών συνεχίζει να έχει ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης μετά από την ολοκλήρωση της 4ης ημέρας της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν επικράτησε εκτός έδρας με 8-7 του ΑΝΟΓ χάρις σε γκολ του Χρήστου Αφρουδάκη στο φινάλε και έτσι έφτασε τους 12 βαθμούς!

Είναι μόνη στην κορυφή με 12β και την ακολουθεί ο ΓΣ Περιστερίου με 10 (έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία). Ο Ολυμπιακός, ο ΝΟ Χανίων, ο Απόλλων Σμύρνης και ο Υδραϊκός έπονται με 9β.

Τα οχτάλεπτα: 2-2, 1-2, 2-1, 2-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Παπούκας 1, Περόπουλος, Μαυρωτάς Λ., Ηλιόπουλος, Χατζηστεφάνου 1, Χριστοφορίδης 2, Στίβενσον 2, Φωτόπουλος, Χαραλαμπόπουλος 1, Γούντχεντ, Μπακαλούμης, Πούρος, Γαλάνης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης, Τρούλος 1, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Κουρούβανης Ν. 1, Λόζινα, Μπάσιτς 1, Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα