Τσάμπιονς Λιγκ: Δύσκολη κλήρωση για τον Ολυμπιακό

Αντώνης Πατσούρας
Τσάμπιονς Λιγκ: Δύσκολη κλήρωση για τον Ολυμπιακό

bet365

Στην Ιταλία θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για να παίξει και τους 10 αγώνες του στον Α' όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύσκολη κλήρωση με Προ Ρέκο, Γιουγκ.

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2020-21 για τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Πειραιά θα παίξει στην "φούσκα" της Όστια στην Ιταλία στον Α' όμιλο μαζί την Προ Ρέκο, την Γιουγκ, την Μαρσέιγ, την Σπαντάου και μια ομάδα από τον προκριματικό η οποία το πιθανότερο είναι να είναι η Μλάντοστ.

Ο προκριματικός όμιλος όπου θα προκύψει η 6η ομάδα του ομίλου του Ολυμπιακού αποτελείται από την Ορτίτζια, την Στεάουα Βουκουρεστίου, την Γιαντράν Σπλιτ, την Ζόλνοκ, την Πρίμορατς Κότορ, τη Μλάντοστ, την Paix D' Aix και τον Υδραϊκό.

Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί στις 14-17 Δεκεμβρίου στην Ρώμη και ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα θα παίξει με την ομάδα από τον προκριματικό, στη 2η αγωνιστική με την Σπαντάου και στην 3η με την Γιουγκ.

Οι επόμενες φάσεις (4+3 αγώνες) θα διεξαχθούν τον Μάρτιο (1-5) και τον Απρίλιο (19-22).

Από τον όμιλο προκρίνονται 4 ομάδες και από τις 5 ο Ολυμπιακός έχει το μικρότερο μπάτζετ και το μισό σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές του όπου ήταν πρωταγωνιστής στην Ευρώπη.

Ο β΄ όμιλος θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη και τον αποτελούν οι: Φερεντσβάρος, Μπαρτσελονέτα, Ανόβερο, Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι, Ντιναμό Τιφλίδας και μια ομάδα από τα προκριματικά που το πιθανότερο θα είναι η Μπρέσια.

Από αυτό τον όμιλο προκρίνονται 3 ομάδες στο Final-8 αφού το Ανόβερο διοργανώνει την τελική φάση και εξασφαλίζει μια θέση.

 

Τελευταία Νέα