Βλάχος: «Είμαστε περήφανοι για την χρυσή δεκαετία»

Gazzetta team
Βλάχος: «Είμαστε περήφανοι για την χρυσή δεκαετία»

bet365

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Θόδωρου Βλάχου και των παικτών μετά από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

Ο Ολυμπιακός με άνεση κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς απέναντι στον Εθνικό στο πόλο και έφτασε στους 100 τίτλους σε ομαδικά σπορ στην τελευταία δεκαετία (2011-2020).

Μετά από το τέλος του αγώνα που διεξήχθη στον Πειραιά τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες στάθηκαν στον 100ο τίτλο του Ολυμπιακού. Με το σκουφάκι του Ολυμπιακού έπαιξαν για πρώτη φορά οι δυο διεθνείς Αμερικανοί Χανς Ντάουμπε και Μαξ Ίρβινγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο olympiacossfp.gr:

Θοδωρής Βλάχος: «100 Τίτλοι! Νομίζω αυτό το νούμερο τα λέει όλα για έναν τόσο ιστορικό σύλλογο που κυριαρχεί στην Ελλάδα και εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη τα τελευταία δέκα χρόνια. Όσοι ήμασταν στην οικογένεια του Ολυμπιακού αυτή τη χρυσή δεκαετία είμαστε πραγματικά περήφανοι!»

Κώστας Μουρίκης: «Ακόμα ένας τίτλος ήρθε στον Ολυμπιακό και νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι καταδικασμένη να κατακτά τρόπαια. Το 100ο τρόπαιο του συλλόγου είναι κάτι μοναδικό, θεωρώ πως μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να καταφέρει κάτι τέτοιο και προσωπικά πιστεύω πως είναι η πιο πολυαθλητική ομάδα του κόσμου. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να φέρνουμε κούπες στην ομάδα. Η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά με τον καλύτερο τρόπο, ωστόσο έχουμε πάρα πολλούς στόχους για φέτος, με το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα αλλά και το Ευρωπαϊκό. Είμαστε μια νέα ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο, όμως δείξαμε καλά στοιχεία και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να εμφανιστούμε όπως πρέπει στην αρχή του πρωταθλήματος».

Μάριος Καπότσης: «Πάντα όταν παίρνεις έναν τίτλο είναι μεγάλη χαρά, ωστόσο ο συγκεκριμένος είναι λίγο πιο ιδιαίτερος αφού είναι ο 100ος τίτλος του συλλόγου. Ελπίζω αυτή χρονιά που ξεκινά για εμάς να είναι καλή και να κατακτήσουμε ακόμα περισσότερα τρόπαια και πάνω από όλα να είμαστε υγιής».

Μαξ Ίρβινγκ: «Είναι πολύ ωραίο το πρώτο παιχνίδι που είχαμε σαν ομάδα για φέτος. Έχουμε ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά και κάθε παιχνίδι που έχουμε από εδώ και πέρα είναι μια ευκαιρία για εμάς για να γινόμαστε καλύτεροι προκειμένου στο τέλος να φτάσουμε στους στόχους μας».

Χανς Ντάουμπε: «Αισθάνομαι υπέροχα, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ σε αυτή την ομάδα, με αυτό το κλίμα».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα