Πόλο: Κάνει την υπέρβαση ο Ολυμπιακός και παίζει στην Ευρώπη

Αντώνης Πατσούρας
Πόλο: Κάνει την υπέρβαση ο Ολυμπιακός και παίζει στην Ευρώπη

bet365

Στα Κύπελλα Ευρώπης του πόλο σε άνδρες και γυναίκες θα συνεχίσει ν' αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός.

Κόντρα στο ... ρεύμα της εποχής η οποία κάθε ημέρα βιώνει τις συνέπειες του covid-19 η διοίκηση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π είναι έτοιμη να κάνει την υπέρβαση όσο αφορά τις ομάδες πόλο ανδρών-γυναικών.

Την Πέμπτη (9/9) είναι η τελευταία ημέρα για δηλώσεις συμμετοχής στα Κύπελλα Ευρώπη και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχει ληφθεί η απόφαση και όπως όλα δείχνουν θα σταλεί στις επόμενες ημέρες το σχετικό χαρτί από τον Ολυμπιακό προς την LEN.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν δήλωσε συμμετοχή σε βόλεϊ, χάντμπολ και γυναικείο μπάσκετ στην Ευρώπη αλλά η LEN άσκησε μεγάλη πίεση στον σύλλογο του Πειραιά για να έχει τις δυο ομάδες στις κορυφαίες διοργανώσεις της.

Η διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη περίμενε ως το τέλος όσο αφορά το πόλο και την Πέμπτη θα τελειώσει οριστικά η υπόθεση. Η ανδρική θα συμμετάσχει στο Champions League το οποίο θα γίνει όπως όλα δείχνουν σε 3 ή 4 φάσεις σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης και η γυναικεία στην Euroleague.

 

Την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα...

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα