Εθνική πόλο ανδρών: Νέα τέσσερα κρούσματα στον κορονοϊό

Gazzetta team
Εθνική πόλο ανδρών: Νέα τέσσερα κρούσματα στον κορονοϊό

bet365

Άλλα τέσσερα μέλη της Εθνικής πόλο ανδρών βρέθηκαν στον κορονοϊό. Ασυμπτωματικοί και σε πολύ καλή κατάσταση της υγείας τους.

Η ΚΟΕ ανακοίνωσε πως άλλα τέσσερα μέλη της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προέβη σε τεστ σε όλα τα μέλη των εθνικών ομάδων (ανδρών και γυναικών) πόλο και τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά την Κυριακή.

Σύμφωνα με αυτά υπάρχουν, άλλα τέσσερα μέλη της Εθνικής ομάδας ανδρών βρέθηκαν θετικοί στον covid-19. Όλοι τους είναι ασυμπτωματικοί και καλά στην υγεία τους. Όσον αφορά την Εθνική ομάδα γυναικών όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά, όπως και στο προσωπικό του κολυμβητηρίου στον Άγιο Κοσμά.

Η ενημέρωση της ΚΟΕ αναφέρει:

Η ΚΟΕ ανακοινώνει σήμερα (Κυριακή 2/8) τα αποτελέσματα των πρώτων τεστ για covid-19 που έγιναν χθες Σάββατο (1/8), από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στα μέλη των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα που εμφανίστηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των Ανδρών.

Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν, άλλα τέσσερα μέλη της Εθνικής ομάδας Ανδρών βρέθηκαν θετικά στον ιό. Όλοι τους είναι ασυμπτωματικοί και πολύ καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους.

Από την αποστολή της Εθνικής ομάδας Γυναικών, εξάλλου, που προετοιμαζόταν στο ίδιο κολυμβητήριο (του Αγίου Κοσμά), όλα τα τεστ για κορωνοϊό βγήκαν αρνητικά. Κανένα θετικό δείγμα, εξάλλου, δεν υπήρχε ούτε ανάμεσα στο προσωπικό του συγκεκριμένου κολυμβητηρίου, που επίσης υποβλήθηκε σε τεστ.

Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την προσεχή Τρίτη (4/8) σε όλους, προκειμένου να έχουμε οριστική επιβεβαίωση ή μη των κρουσμάτων.

"Όλα γίνονται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα", τονίζει ο γιατρός της ΚΟΕ και μέλος της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ για την πανδημία του covid-19, ο Γιώργος Μαρίνος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα