ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Βλάχος: «Η πρόκριση θα εξαρτηθεί από την απόδοση μας»

Βλάχος: «Η πρόκριση θα εξαρτηθεί από την απόδοση μας»

Βλάχος: «Η πρόκριση θα εξαρτηθεί από την απόδοση μας»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Βλάχου αλλά και των Βλαχόπουλου και Κολόμβου. 

Για την εμφάνιση της εθνικής ομάδας της Ελλάδος απέναντι στη Γαλλία, τη νίκη αλλά και τον επόμενο αντίπαλο στο χιαστί του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης, τη Ρουμανία, μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος. 

"Περιμέναμε ότι οι Γάλλοι θα μας πίεζαν σήμερα, γιατί μετά το λάθος που έκαναν κόντρα στη Γεωργία, η νίκη γι αυτούς ήταν μονόδρομος. Εμείς βαθμολογικά ήμασταν αδιάφοροι, αλλά αγωνιστικά δεν πρέπει ποτέ να είμαστε αδιάφοροι και οφείλουμε να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Έπρεπε, λοιπόν, να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και αυτό το ματς. Το σκορ στο τρίτο οκτάλεπτο νομίζω ότι οφείλεται ξεκάθαρα στις πολλές αποβολές που κέρδισε ο αντίπαλος. Δυστυχώς οι διαιτητές το συνηθίζουν αυτό, να σφυρίζουν δηλαδή πιο εύκολα για την ομάδα που κυνηγάει το σκορ.

Πιστεύω όμως ότι ελέγξαμε την κατάσταση, όταν μας πλησίασαν στο γκολ. Δεν υπάρχει κανένα άλλο θέμα. Το σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά για τρίτο στη σειρά παιχνίδι και στο τέλος βάλαμε τα πράγματα στη θέση τους και πήραμε τη νίκη που θέλαμε.

Ολοι περιμέναμε την Ολλανδία αλλά κακώς όπως αποδείχθηκε. Πιαστήκαμε κάπως αδιάβαστοι, αφού στον πρωταθλητισμό όλα μπορούν να συμβούν και πρέπει να περιμένουμε. Η Ρουμανία είναι καλή ομάδα, διαθέτει έναν από τους καλύτερους φουνταριστούς στην Ευρώπη και δεν θα έχει να χάσει τίποτα κόντρα σε μας. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να προκριθούμε, κανένα ματς δεν είναι εύκολο αλλά η πρόκριση εξαρτάται από τη δική μας απόδοση".

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος  τόνισε: " Δεν ξέρω γιατί χαλαρώσαμε πάλι στο τρίτο οκτάλεπτο. Δεν πρέπει να επαναληφθεί γιατί θα μας στοιχίσει τώρα που αρχίζουν τα νοκ άουτ παιχνίδια. Σίγουρα είμαστε το φαβορί απέναντι στους Ρουμάνους, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στην πισίνα".

Από την πλευρά του ο Χριστόδουλος Κολόμβος δήλωσε ότι από δω και εξής, δεν επιτρέπονται λάθη: "Ημασταν συγκεντρωμένοι στην αρχή του αγώνα, πήραμε ένα μεγάλο προβάδισμα αλλά στο τρίτο οκτάλεπτο κάναμε αρκετά λάθη όπως συνέβη και στο ματς με τη Γεωργία. Στο τέλος σοβαρευτήκαμε και κρατήσαμε τη νίκη που τη θέλαμε και για ψυχολογικούς λόγους αλλά για να κρατήσουμε έναν υψηλό αγωνιστικό ρυθμό.

Δεν με ανησυχεί η χαλάρωση στην τρίτη περίοδο, είμαι σίγουρος ότι στα πιο σημαντικά ματς που έρχονται, θα κρατάμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δε θα επιτρέπουμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Δεν φοβόμαστε κανέναν, ο στόχος μας αρχικά είναι η οκτάδα και μετά ότι καλύτερο. Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό ματς κόντρα στη Ρουμανία για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση".