Στο «Καπαγέρωφ» για ευχές στις εθνικές ομάδες ο Μαυρωτάς

Gazzetta team
Στο «Καπαγέρωφ» για ευχές στις εθνικές ομάδες ο Μαυρωτάς

bet365

Ευχές από τον Μαυρωτά στα μέλη των εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης.

Στο εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο γγΑ Γιώργος Μαυρωτάς προκειμένου να παρακολουθήσει την προπόνηση των εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών, ενόψει της συμμετοχής τους τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη (12-25/1).

Οι εθνικές μας ομάδες αναχωρούν την Παρασκευή (οι γυναίκες) και το Σάββατο (οι άνδρες) με διπλό στόχο. Τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά και τη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο γγΑ συνομίλησε με τους ομοσπονδιακούς προπονητές (Βλάχος, Μορφέσης) και τους συνεργάτες τους, ενημερώθηκε για την πορεία της προετοιμασίας και ευχήθηκε στους αθλητές και τις αθλήτριες καλή χρονιά και καλή επιτυχία στην πάντα απαιτητική προσπάθεια που θα έχουν στη διοργάνωση.

Ο κ. Μαυρωτάς μιλώντας στα μέλη των εθνικών μας ομάδων τόνισε χαρακτηριστικά: «Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες. Ειδικά για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μακάρι να φτάσετε, μέσα από την ομαδική προσπάθεια και με βάση τις δυνατότητές σας όσο πιο ψηλά μπορείτε, αλλά αυτή τη φορά ακόμα πιο σημαντικό από ένα –πάντα ευπρόσδεκτο- μετάλλιο, είναι ίσως το εισιτήριο για τους Ολυμπιακού Αγώνες στο Τόκιο».

 

Τελευταία Νέα