Μια ντουζίνα νίκες για τον Παναθηναϊκό!

Gazzetta team
Μια ντουζίνα νίκες για τον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 16-4 τον Μίλωνα και έφτασε τις 12 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α2.

Σαν... τρένο που περνάει απ' όλες τις στάσεις χωρίς να σταματήσει προκειμένου να φτάσει ... γρήγορα στον προορισμό του μοιάζει ο Παναθηναϊκός.

Η ομάδα της Αθήνας έφτασε το βράδυ της Τετάρτης μια ντουζίνα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια της στην Α2 πόλο ανδρών και είναι μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Παναθηναϊκός σ' αγώνα της 13ης ημέρας κέρδισε εκτός έδρας με 16-4 τον Μίλωνα και έκανε άλλο ένα βήμα για την επιστροφή του στην Α1.

Η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη έχει και έναν αγώνα λιγότερο αφού ο αθλητικός δικαστής θ' αποφασίσει για την τύχη του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ στο οποίο δεν είχε κατέβει η ομάδα της Κρήτης.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr o τεχνικός του ΠΑΟ Μιχάλης Λαζαρίδης τόνισε «Επιστρέψαμε στην αγωνιστική δράση μετά τις γιορτές και θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο.Εμείς είχαμε κάνει καλή προετοιμασία σε αυτό το χρονικό διάστημα και αυτό φάνηκε και μέσα στο ματς. Ο Μίλωνας αν και δεύτερος στη βαθμολογία δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικός.

Έχουμε ακόμα ένα ματς με το Ρέθυμνο για να τελειώσει η κανονική περίοδος ενώ εκκρεμεί και ένα ματς με τον ΟΦΗ για το οποίο ακόμα δεν έχει παρθεί απόφαση.Έπειτα θα ξεκινήσει η προετοιμασία μας αφού σε περίπου ένα μήνα θα ακολουθήσουν τα ματς για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία».

Τα οχτάλεπτα: 0-5, 0-3, 1-4, 3-4

Τα τέρματα του ΠΑΟ σημείωσαν οι Πανταζόπουλος (7), Κουρλιάφτης (3), Μπερτόλης (3), Παπαδημητρίου, Γκαράνης και Δευτεραίος.

 

Τελευταία Νέα