Χρήστος Βολικάκης: Αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού από το Ευρωπαϊκό

Gazzetta team
Χρήστος Βολικάκης: Αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού από το Ευρωπαϊκό

bet365

Ο Χρήστος Βολικάκης αποχώρησε λόγω θλάσης από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας της Βουλγαρίας.

Εκτός συνέχειας του 11ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδηλασίας πίστας Ανδρών – Γυναικών, που διεξάγεται στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, τέθηκε ο Χρήστος Βολικάκης.

Ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης τερμάτισε στη 14η θέση στο πρώτο αγώνισμα τους όμνιουμ, το σκρατς, όμως μια θλάση που υπέστη στον αγώνα δεν του δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσει.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έγραψε στο Facebook: «Δυστυχώς μετά από μια θλάση στο πόδι στο πρώτο από τέσσερα αγωνίσματα του Omnium την δεύτερη ημέρα των αγωνων δεν μου άφησε περιθώρια να συνεχίσω στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας , η αποχή τόσο καιρό από τους αγώνες έπαιξε σίγουρα το ρόλο της.

Επιστροφή στην Ελλάδα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους μας , εύχομαι να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτούς τους δύσκολους καιρούς να είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας γιατί αυτό προέχει και να ξεκινήσουμε πλέον την ολυμπιακή μας προετοιμασία για το μεγάλο όνειρο που δεν είναι άλλο από τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα