Κολυμπάδης: «Προτεραιότητα η εξασφάλιση της υγείας»

Gazzetta team
Κολυμπάδης: «Προτεραιότητα η εξασφάλιση της υγείας»

bet365

Κρίσιμο μήνυμα εν όψει της έναρξης στην προετοιμασία των προεθνικών ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τη νέα περίοδο, την προσεχή Δευτέρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έστειλε ο Μανώλης Κολυμπάδης σε σχέση φυσικά με τις ανησυχητικές εξελίξεις στην πανδημία.

Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και έφορος των εθνικών ομάδων τόνισε ότι η αναστολή και του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών αποτελεί ένα ακόμη σημάδι ότι η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει μπει σε νέα φάση και θα συνεχίσει να έχει μεγάλη επίδραση γενικά στον παγκόσμιο αθλητισμό και συμπλήρωσε ότι με αυτό το σκεπτικό η ομοσπονδία και οι διεθνείς καλούνται ν’ αντιμετωπίσουν τα νέα δεδομένα με ψυχραιμία, ευελιξία και αμείωτη προσήλωση στην προπονητική και αγωνιστική δράση. Ο Μανώλης Κολυμπάδης αποκάλυψε ότι όλα ανεξαιρέτως τα στελέχη των προεθνικών ομάδων θα υποβληθούν σε μοριακό τεστ PCR, το οποίο θα οργανώσει η ομοσπονδία και παράλληλα θα καλύψει εξ ολοκλήρου το κόστος του. Υπογράμμισε επίσης, ότι είναι προτεραιότητα η εξασφάλιση της υγείας όλων, όπως και το να προφυλαχθεί και να μείνει ασφαλής η ομοσπονδιακή αίθουσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που θυμίζουμε ότι χρησιμοποιήθηκε απολύτως ομαλά στις δύο από τις τρεις αθλητικές εκδηλώσεις, που πραγματοποίησε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. μετά την καραντίνα για να κλείσει τη σεζόν 2019-2020. Να σημειωθεί ότι η ομοσπονδία ενημέρωσε άμεσα τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά για την αναβολή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών - γυναικών, ενώ του κοινοποίησε και το προεδρικό μήνυμα, καθώς είναι παράλληλα και Συντονιστής της Επιστημονικής Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

Αναλυτικά το μήνυμα του προέδρου της ελληνικής ομοσπονδίας και εφόρου των εθνικών ομάδων:

«Η αναβολή και του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών, οδηγεί σε μεγάλο προβληματισμό και αγωνία για το μέλλον όχι μόνο του αθλητισμού ή του αθλήματός μας, αλλά της ανθρωπότητας. Όλα τα σημάδια φανερώνουν ότι βρισκόμαστε σε μια δύσκολη νέα φάση της διασποράς του covid 19. Ο ρόλος μας ως διοίκησης είναι να προνοούμε, να προφυλάσσουμε και να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη, στο μέτρο του ανθρωπίνως εφικτού.

Οι αθλήτριες, οι αθλητές των προ-εθνικών ομάδων και το τεχνικό προσωπικό, που έχουν κληθεί να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους την Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 θα υποβληθούν όλες και όλοι ανεξαίρετα σε μοριακό τεστ PCR, το κόστος του οποίου θα καλύψει εξ ολοκλήρου η Ομοσπονδία και την οργάνωση του τρόπου εξέτασης επίσης αναλαμβάνει η Ομοσπονδία. Όλες και όλοι θα ενημερωθούν προσωπικά με e-mails.

Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η εξασφάλιση της υγείας όλων, ενώ ταυτόχρονα, το Ομοσπονδιακό μας Κέντρο στο ΣΕΦ πρέπει, πάση θυσία, να προφυλαχθεί και να παραμείνει ανοιχτό και ασφαλές.

Με ψυχραιμία, ευελιξία, προσαρμοστικότητα και αμείωτη προσήλωση στην προπονητική και αγωνιστική μας δράση, αντιμετωπίζουμε τα νέα δεδομένα. Ο στόχος μας είναι μόνο η «νίκη». Πολεμάμε με όποιο μέσο έχουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα