Conor McGregor, η επιστροφή: Στις 18 Ιανουαρίου ξανά στο UFC! (vid)

Gazzetta team
Conor McGregor, η επιστροφή: Στις 18 Ιανουαρίου ξανά στο UFC! (vid)

bet365

Με κάθε επισημότητα, ο Conor McGregor επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει στην ενεργό δράση στις 18 Ιανουαρίου, ενώ όταν ρωτήθηκε ποιος θα είναι ο αντίπαλός του, απάντησε: «Ρωτήστε το UFC, ούτε που με νοιάζει»!

Επιτέλους!

Ο Conor McGregor επιβεβαίωσε τις φήμες, σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε στη Ρωσία, τονίζοντας πως επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Βέβαια, όχι τον Δεκέμβριο, όπως έγραφαν τα περισσότερα διεθνή Μέσα, αλλά τον Ιανουάριο και συγκεκριμένα στις 18/1 του 2020.

Όσο για τον αντίπαλό του, ο Ιρλανδός, με μια χαρακτηριστική ατάκα, φρόντισε να δείξει ότι είναι και πάλι εδώ, λέγοντας αφοπλιστικά: «Ρωτήστε το UFC, ούτε που με νοιάζει»!

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του UFC, μάλιστα, στον πύρινο λόγο του, τόνισε πως είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και πάλι τους Nate Diaz και Khabib Nurmagomedov. Θυμίζουμε, ο τελευταίος ήταν και ο... τελευταίος που αντιμετώπισε και νίκησε τον McGregor, τον περασμένο Οκτώβρη, με τον 31χρονο να ανακοινώνει στη συνέχεια την απόσυρσή του από τα «κλουβιά» του UFC.

Προς το παρόν, πάντως, το UFC δεν έχει ανακοινώσει κάτι, αλλά σύμφωνα με τον κορυφαίο ΜΜΑ αναλυτή του ESPN, Ariel Helwani, δύο είναι οι επικρατέστεροι για να τεθούν αντιμέτωποι με τον Ιρλανδό: Ο ένας είναι ο Donald Cerrone και ο άλλος ο Justin Gaethje. Όλα δείχνουν, δε, ότι η επιστροφή του θα γίνει στο Λας Βέγκας -και όχι στο Δουβλίνο, όπως, λογικά, θα ήθελε ο ίδιος.

 

Τελευταία Νέα