Συμβουλές για ασφαλή κολύμβηση στη θάλασσα από τον Σπύρο Γιαννιώτη (vid)

Συμβουλές για ασφαλή κολύμβηση στη θάλασσα από τον Σπύρο Γιαννιώτη (vid)

bet365

Ο "ασημένιος" Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης δίνει οδηγίες για την ασφάλεια μας στην θάλασσα.

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αρχίσει να κολυμπούν σ' όλη την Ελλάδα αφού αυτό το είδος άθλησης έχει πλέον επιτραπεί επίσημα από την πολιτεία.

Η κολύμβηση μπορεί να μοιάζει κάτι εύκολο αλλά κάθε χρόνο έχουμε δεκάδες νεκρούς από πνιγμό στις ελληνικές θάλασσες. Ο πλέον ειδικός για να μιλήσει γι' αυτά δεν είναι άλλος από τον Σπύρο Γιαννιώτη.

Ο Έλληνας κολυμβητής, ο οποίος το 2016 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη μαραθώνια κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας, μέσω του "Ζήσε Αθλητικά" δίνει τις απαραίτητες συμβουλές προς όλους για ασφαλή κολύμβηση.

Μιλάει για την κολύμβηση και τις "παγίδες" αλλά και για την κολύμβηση στις ημέρες του covid-19.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED