Γιαννιώτης: «Το μεγαλύτερο βραβείο είναι η αναγνώριση από τον κόσμο»

Αντώνης Πατσούρας
Γιαννιώτης: «Το μεγαλύτερο βραβείο είναι η αναγνώριση από τον κόσμο»

bet365

Ο Σπύρος Γιαννιώτης μίλησε στο gazzetta.gr για την τιμή της εισόδου του στο Hall of Fame.

Συγκινημένος είναι ο Σπύρος Γιαννιώτης για την τιμή που του έγινε από το International Marathon Swimming Hall of Fame του οποίου θα είναι και επίσημα μέλος στις 2/5/2020!

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης της Μαραθώνιας Κολύμβησης μιλώντας για αυτή την τιμή στο gazzetta.gr τόνισε: «Νιώθω όμορφα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι μέλος στο Hall of Fame. Τώρα μπορεί να μην έχω καταλάβει ακριβώς τι θα γίνει στη Νέα Υόρκη αλλά θα το καταλάβω με τον καιρό.

Θεωρώ πως είναι τιμή στο πρόσωπο μου αλλά και τιμή για την ελληνική κολύμβηση. Κάθε βράβευση στην καριέρα μου ήταν σημαντική. Το μεγαλύτερο βραβείο που έχω κερδίσει βέβαια είναι η αγάπη και η αναγνώριση από τους Έλληνες.

Όταν οι αθλητές ολοκληρώνουν την πορεία τους αυτό είναι που μένει. Όταν έρχονται και σε τιμούν πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο δεν μπορείς παρά να είσαι χαρούμενος και περήφανος γι' όλα αυτά που έχεις πετύχει.

Να σκέφτεσαι τις μεγάλες στιγμές. Τόσο τις καλές όσο και τις κακές και φυσικά τους ανθρώπους που ήταν και είναι δίπλα σου. Την οικογένεια σου. Ευχαριστώ για την μεγάλη τιμή και για την αγάπη.

Συνεχίζω στο άθλημα που αγαπώ και είμαι αισιόδοξος για το σήμερα και το αύριο της ελληνικής κολύμβησης».

 

Τελευταία Νέα