Μυλωνάς: «Σήμερα σηκώσαμε δύο τρόπαια»

Μυλωνάς: «Σήμερα σηκώσαμε δύο τρόπαια»

Gazzetta team
Μυλωνάς: «Σήμερα σηκώσαμε δύο τρόπαια»

bet365

Σε πελάγη ευτυχίας οι παίκτες της ΑΕΚ, αφιέρωσαν στον κόσμο της τον ευρωπαϊκό τίτλο.

Μια αγκαλιά με τους οπαδούς τους έγιναν οι παίκτες της ΑΕΚ στο τέλος του αγώνα με την Ισταντς.

Η Ενωση μετά το υπέρ της 24-20 σήκωσε την κούπα στο EHF Cup, που είναι το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο για το τμήμα και το δεύτερο για την Ελλάδα.

Κανείς πλην του προπονητή της Ενωσης, Δημήτρη Δημητρούλια, δεν έχει γευτεί την χαρά ενός ευρωπαϊκού και οι παίκτες της ομάδας πετούσαν στα σύννεφα πριν καν τελειώσει το παιχνίδι, καθώς από το 50’ και μετά τα πάντα είχαν κριθεί.

Ενας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του «δικεφάλου» ήταν ο Χριστόδουλος Μυλωνάς που δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Σήμερα σηκώσαμε δύο τρόπαια. Το ένα το ευρωπαϊκό και το άλλο ο κόσμος μας… Πάμε τώρα για το πρωτάθλημα».

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το τρόπαιο! Ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ζωής μου. Όσον αφορά την επόμενη σεζόν, έχω συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και πιθανότατα θα μείνω. Κάθε χρόνο η ΑΕΚ ανεβαίνει και περισσότερο, εύχομαι του χρόνου να έχουμε τέτοιες επιτυχίες», δήλωσε ο Λέμος από την πλευρά του στο e-handball.gr.

Τζηράς: «Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα»

«Είμαι τρισευτυχισμένος. Πέτυχα μια τεράστια επιτυχία, που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα όταν ήμουν μικρός και ξεκινούσα το χάντμπολ δεν πίστευα ότι θα φτάσω σε μια τέτοια κατάκτηση. Συλλογική δουλειά από την αρχή της χρονιάς, ο ένας για τον άλλον, ξεπεράσαμε τους τραυματισμούς, βγήκαμε πιο δυνατοί και αποκλείσαμε τεράστιους συλλόγους για να φτάσουμε σε αυτή την τεράστια επιτυχία», δήλωσε ο Δημήτρης Τζηράς.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή την κατάκτηση. Όλο το ελληνικό χάντμπολ νομίζω ότι σήμερα ήταν μαζί μας. Είναι υγεία να έρχονται τέτοιες κατακτήσεις. Θέλω να το αφιερώσω σε όλο τον χαντμπολικό κόσμο. Δεν θέλω να μιλήσουμε για τις απουσίες, είδαμε πώς πήγε το παιχνίδι. Πριν φτάσουμε εδώ έχουμε αποκλείσει την Γκόρενιε, την CSM , δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ήμασταν τυχεροί, παίξαμε εδώ τα δύο ματς λόγω covid. Συνεχίζουμε. Θα κλείσουμε τη σελίδα την ευρωπαϊκή και από αύριο θα συνεχίσουμε γιατί έχουμε ακόμα έναν τίτλο να κατακτήσουμε», δήλωσε από την πλευρά του ο Χρήστος Κεδέρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΕ ΑΕΚ για χάντμπολ: «Βασίλισσα της Ευρώπης, βραδιά κιτρινόμαυρου μεγαλείου» (pic)

Πάρτι στην Νέα Φιλαδέλφεια για την ευρωπαϊκή κούπα της ΑΕΚ! (vids&pics)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα