Αναβλήθηκε ο τελικός ΑΕΚ – Ίσταντς

Αναβλήθηκε ο τελικός ΑΕΚ – Ίσταντς

Κώστας Τόπας
Αναβλήθηκε ο τελικός ΑΕΚ – Ίσταντς

bet365

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε την αναβολή του πρώτου τελικού για το EHF European Cup, ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ίσταντ εξαιτίας επιβεβαιωμένου κρούσματος των Σουηδών.

Στις τάξεις της Ίσταντ διαπιστώθηκε κρούσμα Covid με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία η οποία και ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα. Πλέον οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συνεννόηση με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, προκειμένου να οριστούν εκ νέου οι δύο τελικοί.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Σουηδίας θα ταξίδευε απόψε (13/05) αργά το βράδυ στην Αθήνα, αλλά στα τεστ που διενεργήθηκαν εντοπίστηκε κρούσμα, με αποτέλεσμα να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο που προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αναφέρει:

«Μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα που βρέθηκε στην αποστολή της Ystads IF, η αναμέτρηση της ομάδας χάντμπολ του Συλλόγου κόντρα στη σουηδική ομάδα στα πλαίσια του 1ου Τελικού του EHF European Cup (15/05, 19:00) αναβάλλεται, μετά από απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο Τελικών. Περαιτέρω ενημέρωση θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες μόλις υπάρξουν σχετικές πληροφορίες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα