Κορονοϊός: Ολοκληρώθηκε άδοξα η ευρωπαϊκή σεζόν για την ΑΕΚ

Κορονοϊός: Ολοκληρώθηκε άδοξα η ευρωπαϊκή σεζόν για την ΑΕΚ

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ολοκληρώθηκε άδοξα η ευρωπαϊκή σεζόν για την ΑΕΚ

bet365

H EHF αποφάσισε να μην ολοκληρωθεί η σεζόν στο Τσάλεντζ Καπ και η ΑΕΚ δεν θα παίξει τα δυο παιχνίδια με την Ποτάισα.

Μετά από συνεδρίαση της η εκτελεστική επιτροπή της EHF (ευρωπαϊκή ομοσπονδία χάντμπολ) αποφάσισε μεταξύ άλλων να διακόψει το Τσάλεντζ Καπ για την περίοδο 2019-20.

Αυτό σημαίνει ότι τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ποτάισα (Ρουμανία) όπως και οι άλλοι τρεις προημιτελικοί δεν θα διεξαχθούν και έτσι θα μπει... παύλα στη σεζόν 2019-20.

Η ΑΕΚ που είχε πολλές πιθανότητες να συνεχίσει στους "4" είναι η μεγάλη άτυχη αυτής της απόφασης αφού είναι και η μοναδική ομάδα της Ελλάδος (άνδρες-γυναίκες) που συνέχιζε στην Ευρώπη.

Αρχικά οι αγώνες του Απριλίου είχαν μετατεθεί τον Ιούνιο αλλά η κατάσταση δεν επιτρέπει την διεξαγωγή τους ούτε τον Ιούνιο. Για το Τσάμπιονς Λιγκ ακυρώθηκαν οι αγώνες της φάσης των "16" και τον Δεκέμβριο (28-29) θα διεξαχθεί το Final-4.

Εκεί θα παίξουν οι δυο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, δηλαδή η Μπαρτσελόνα, η Παρί, η Κίελο και η Βετζπρεμ.

Τώρα όσο αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις η ΟΧΕ δεν έχει πάρει ακόμη κάποια οριστική απόφαση. Θυμίζουμε ότι στη Handball Premier έχουμε ακόμη 2 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και η ΑΕΚ είναι ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό στην 1η θέση.

Οι δυο ομάδες δεν έχουν παίξει τον μεταξύ τους αγώνα για τον 2ο γύρο στο ΟΑΚΑ. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Βέβαια η ισοβαθμία είναι απαγορευτική για να ολοκληρωθεί εδώ η διοργάνωση και να έχουμε και πρωταθλητή.

Στο Κύπελλο υπάρχει σε εκκρεμότητα ο τελικός ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Διομήδη Άργους.

 

Τελευταία Νέα