Τούρκοι χαντμπολίστες Ολυμπιακού και ΑΕΚ χαιρέτησαν στρατιωτικά

Gazzetta team
Τούρκοι χαντμπολίστες Ολυμπιακού και ΑΕΚ χαιρέτησαν στρατιωτικά

bet365

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση παικτών της Εθνικής Τουρκίας χάντμπολ να χαιρετήσουν στρατιωτικά στον αγώνα με το Βέλγιο. Ανάμεσά τους ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιουνούς Ουζμουσούλ και ο δεξιός ίντερ του Ολυμπιακού, Αλί Τινκίρ.

Μετά το ποδόσφαιρο και τις ντροπιαστικές ενέργειες αθλητών της Εθνικής ομάδας της; Τουρκιάς να χαιρετήσουν στρατιωτικά στους αγώνες με Αλβανία και Γαλλία, την στιγμή που ο στρατός της συγκεκριμένης χώρας έχει εισβάλει στην βόρεια Συρία, σειρά πήρε και το χάντμπολ.

Οι Τούρκοι διεθνείς μετά τον αγώνα με το Βέλγιο όπου και κέρδισαν με 33-24 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου χαιρέτησαν και πάλι στρατιωτικά, με την φωτογραφία αυτή να παίζει και πρώτο θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας της γειτονικής χώρας.

Όπως είναι φυσικό ο χαιρετισμός που έχει και ελληνικό ενδιαφέρον αυτός προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και μάλιστα υπάρχουν και ομάδες που ζήτησαν τον αποκλεισμό της Τουρκίας. Όσον αφορά το ελληνικό ενδιαφέρον ανάμεσα στους παίκτες που χαιρέτησαν στρατιωτικά είναι και δύο που αγωνίζονται στο πρωτάθλημά μας.

Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιουνούς Ουζμουσούλ (στην μικρή φωτογραφία πάνω αριστερά) και ο δεξιός ίντερ του Ολυμπιακού, Αλί Τινκίρ (με το μπανταρισμένο χέρι). Πλέον με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χάντμπολ για την κίνηση αυτή των παικτών, αλλά και των «κιτρινόμαυρων» και «ερυθρόλευκων» αναφορικά με τους παίκτες τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα