ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Για το... διπλό στη Ρουμανία ο Ολυμπιακός

Για το... διπλό στη Ρουμανία ο Ολυμπιακός

Για το... διπλό στη Ρουμανία ο Ολυμπιακός

Την Κυριακή στις 18:00 κόντρα στην Τιμισοάρα ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα της β' φάσης του EHF Cup.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF Cup θέλει να πραγματοποίησει την Κυριακή στις 18:00 στη Ρουμανία απέναντι στην Τιμισοάρα ο Ολυτμπιακός. 

Οι "ερυθρόλευκοι" παίζουν τον 1ο τους αγώνα στον 2ο προκριματικό της διοργάνωσης απέναντι στην Κυπελλούχο Ρουμανίας και θέλουν θετικό αποτέλεσμα για να σφραγίσουν την πρόκριση στις 12/10 στο Ρέντη. 

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα αφορούν την συμμετοχή του Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Κατά τα λοιπά το προπονητικό επιτελείο υπολογίζει στις υπηρεσίες των υπόλοιπων αθλητών ενώ στην Ελλάδα έμειναν οι Τερλέτσκι, Νομικός και Δεληχρήστος.

Ζαραβίνας: «Σκληρή ομάδα με πολύ καλό προπονητή»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας ανέφερε τα εξής: «Έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικά παιχνίδια και θέλουμε να μείνουμε όσο το δυνατό περισσότερο στην Ευρώπη γιατί θα είναι πολύ σημαντικό για αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς λόγους για το σύλλογο. Αντιμετωπίζουμε μια σκληρή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή και δεν είναι τυχαίο ότι κέρδισε το Κύπελλο Ρουμανίας πέρσι, απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τον τελευταίο καιρό, πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή ομάδα».

Σανίκης: «Είμαστε διαβασμένοι και σε καλή κατάσταση»

Ο Γρηγόρης Σανίκης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Γνωρίζουμε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη. Η Ρουμάνικη ομάδα έχει εμφανή διαφορά δυναμικότητας σε σχέση με τους Βόσνιους που παίξαμε στον πρώτο γύρο. Είναι Κυπελλούχοι Ρουμανίας αλλά είμαστε καλά διαβασμένο και σε καλή κατάσταση. Βρισκόμαστε εδώ για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το κάθε γκολ μετράει, όπως και η οποιαδήποτε διαφορά ώστε να ξεκινήσουμε από μια καλή βάση στον επαναληπτικό στο Ρέντη και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο».