Με δυο νίκες στον 2ο προκριματικό του EHF Cup ο Ολυμπιακός

Με δυο νίκες στον 2ο προκριματικό του EHF Cup ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Με δυο νίκες στον 2ο προκριματικό του EHF Cup ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 30-25 την Μπόρατς και στη Βοσνία και με 2 νίκες συνεχίζει στο EHF Cup.

Στον 2ο προκριματικό γύρο του EHF Cup προκρίθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Βοσνία ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά κέρδισε με 30-25 την Μπόρατς στον 2ο αγώνα της σειράς και με δυο νίκες, αφού είχε επικρατήσει και με 30-21 στο Ρέντη, είναι στην επόμενη φάση.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός θα παίξει σε διπλά ματς με την Τιμισοάρα από την Ρουμανία. Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο 5-6/10 εκτός έδρας και ο επαναληπτικός εντός έδρας στις 12-13/10.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Τζηράς με 12 γκολ και ακολούθησε ο Άγγελος Τσίλης με 8.
ΜΠΟΡΑΤΣ: Τσέλιτς 2, Ντάκιτς 3, Τζούρτζεβιτς 1, Ντραγκίσεβιτς 2, Γκράοβατς 2, Κνέζεβιτς, Λιούμπισιτς, Λούκιτς 1, Νζένιτς, Ρατζένοβιτς 7, Σούμποτιτς, Πέριτς 3, Ντάνισιτς 4, Τοντόροβιτς, Μίλοβατς
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ (Γιώργος Ζαραβίνας): Αραπακόπουλος, Μπογκούνοβιτς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης 1, Καρβάτσκι, Λιάπης 3, Μάλλιος 3, Μιχαηλίδης, Μούγιτς 1, Σανίκης, Σπίκιτς, Τινκίρ 1, Λέμος 1, Τσιλιμπάρης, Τσίλης 8, Τζηράς 12
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που πήραμε μια ακόμα νίκη απέναντι σε δυνατό αντίπαλο και φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είναι πάρα πολύ καλό για εμάς που δώσαμε δυο δυνατά παιχνίδια σε αυτή την περίοδο, που το πρωτάθλημα μας δεν έχει αρχίσει ακόμα, καθώς μας βοηθάνε και σαν ομάδα. Ήρθαμε εδώ για τη νίκη και ήταν μια σημαντική επικράτηση μέσα σε μια δύσκολη έδρα».
Από την πλευρά του ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, Δημήτρης Τζηράς, είπε: «Είναι μια σπουδαία πρόκριση, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν μείναμε στη διαφορά του πρώτου αγώνα. Θέλαμε τη νίκη και πήραμε την πρόκριση απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλοι. Τώρα κοιτάμε τη συνέχεια και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».
 

Τελευταία Νέα